NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
AZ ALDI BEMUTATJA: Budpesti Nagy Sportágválasztó

 

 

Az igazit keresed? Itt megtalálod!

A szeptember 18-19-i, XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztón több mint 100 sportágat próbálhatsz ki egy helyszínen, teljesen ingyen és korhatár nélkül. Hozd a családot, hogy mindenki rátaláljon a neki való sportra! Az ALDI rengeteg játékkal, izgalmas fitneszprogrammal csillapítja sportéhségedet, és természetesen ízletes és egészséges ételekkel is vár reggeltől estig.

Kezdjük bemelegítéssel!

A megnyitó után Béres Alexandra, az ALDI Egészség-nagykövete várja 20 perces bemelegítéssel a látogatókat a nagyszínpadon.

ALDI Fitnesz Sziget – sportos játékok, tesztek Béres Alexandra csapatával

Izompacsirták! Duplaradírok! Kezdők és haladók, figyelem! Ezen a klassz helyszínen felmérjük, hogy megy a guggolás, a fekvőtámasz vagy a felülés, vagyis kiderül, ki mennyire fitt és milyen az állóképessége. Inkább latin táncokkal erősítenél? Alexandra csapata fantasztikus alakformáló órával is készült, úgyhogy ne kíméld magad, állj be és rázd a szamba ritmusára! Még nincs vége! A minidisco és az arcfestés a legkisebbeknek is remek program.

ALDI Tudásfolyosó ajándékokkal

Mennyit tud a család az egészséges életmódról? Menjetek végig végig az ALDI Tudásfolyósón és kiderül. Próba cseresznye… illetve fincsi müzliszelet, mert az jár annak, aki minden kérdésre helyesen válaszol.

ALDI Sportbüfé – edd magad egészségesebbre!

Az ALDI egészségtudatos  büféjében sokféle friss gyümölcsöt, zöldséget, olajos magvakat, energiában gazdag müzliket és más finomságokat találsz. Tudtad, hogy az ALDI a különleges táplálkozási igényekre is odafigyel? Most megkóstolhatod laktózmentes, gluténmentes, diabetikus és biotermékeinket is. Egyél-igyál kedvedre, és ne felejtsd el, a sportoláshoz energia is kell! Ne feledkezz meg a folyadékfogyasztásról sem! Finom ásványvízzel és rostos italokkal várunk.

Próbálj ki minél több sportágat, gyűjtsd a pontokat és nyerj!

Az ALDI pontgyűjtő füzetbe minden sportág kipróbálása után egy újabb matricát ragaszthatsz. Gyűjts össze minél többet és váltsd be egy ajándékra!


Öltözz sportosan! Előtte vetkőzd le a lustaságodat, és hagyd otthon! Hadd tévézzen, amíg te rátalálsz életed sportjára!

A BELÉPÉS INGYENES!

A rendezvény helyszíne: Merkapt Sportközpont - Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a.

 

 

2015.05.28 10:52:29   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set