NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
"A családom a szponzorom" - FOTÓPÁLYÁZAT

 

 

A családom a szponzorom!

FOTÓPÁLYÁZAT

10-18 éves fiataloknak

A Nagy Sportágválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös fotópályázatot hirdet 10-18 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén.

Ki pályázhat?

A pályázaton 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
- magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
- betöltötték vagy legkésőbb 2015. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2015. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket. 

A pályázat tartalma

A pályázók olyan fotókkal, maximum 6 képből álló „fotóalbummal”pályázhatnak, amelyek bemutatják azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, művészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. A pályázók ily módon kifejezhetik köszönetüket és hálájukat első szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk. A képanyag vizuális eszközökkel mutathatja be a fiatal napirendjét, sport vagy művészeti területen elért eredményeit, versenyeit, az edzés, felkészülés, majd a szurkolás, a közös öröm, ünneplés vagy éppen a vigasztalás pillanatait.

Egy pályázó maximum 6 db fotót küldhet be, a képek mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot. A pályázaton nem kell feltétlenül fényképalbumot, több fotóból álló fényképsorozatot beküldeni, akár egy fotóval is el lehet indulni a pályázaton. A fotók mellé lehetőség van képaláírások, szöveges magyarázatok feltüntetésére is, melyek még inkább személyesebbé tehetik a köszönetnyilvánítást. Csak a jpg, tif.vagy png formátumban érkező fényképeket tudjuk értékelni.

 A pályázat benyújtása

A pályázati adatlapot és a pályázati anyagot a www.sportagvalaszto.hu weboldalon elérhető „A családom a szponzorom – fotópályázat” linken keresztül  lehet kitölteni, benyújtani.

Pályázatokat csak a fentiekben meghatározott linken keresztül, elektronikus úton lehetséges beadni.

A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati adatlap hiánytalanul ki van töltve! A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlapokat – és így a pályázatokat is – érvénytelennek tekinti.

Pályázati díj nincs.

A pályázat benyújtási határideje: 2015. szeptember 7.

A pályázat kezelője: Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda

A pályázat értékelése: a beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.

A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu és a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. A nyilvános eredményhirdetésre a 2015. szeptember 18-19-ei XVII. Budapesti Nagy Sportválasztó rendezvényen kerül sor.

A pályázaton elnyerhető nyeremények

A zsűri a beérkező pályázatok közül a legjobbnak ítélt pályázatokat részesíti díjazásban az alábbiak szerint:

  • 1. díj:       1 család számára 150.000 Ft értékű családi wellness hétvége
  • 2. díjak:   3 db 25.000 Ft értékű MOL Blue kártya
  • 3. díjak:   5 db 10.000 Ft értékű MOL Blue kártya

A nyereményeket a MOL Nyrt. biztosítja.

A pályázaton való részvétel szabályai

A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda a Nagy Sportágválasztó rendezvény népszerűsítésére használja, ezzel kapcsolatos publikációkban, kiadványokban térítésmentesen, teljes körűen megjelentesse.

A beküldött és nem díjazott pályamunkákat a pályázat kiírója nem őrzi meg. A pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a fotópályázat kiírói külön szerzői jogdíj fizetése vagy külön felhasználói szerződés kötése nélkül is megjelentessék a nyertes pályamunkákat/fotókat.

A pályázati felhívás letölthető és a pályázatok benyújtásához szükséges link elérhető: www.sportagvalaszto.hu vagy a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalakról.

A pályázat sikeres beadásakor a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megadott értesítési e-mail címre, ha nem kap ilyen visszajelzést, pályázatát nem rögzítette a rendszer! Ebben az esetben kérjük keresse a Nagy Sportágválasztó Szervező Irodát, hogy segíthessünk. Telefon: 06-1-450-0868, e-mail: info@sportagvalaszto.hu

 

2015.06.29 12:31:00   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set