NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Az Állatkertben kirándultak az ALDI és a Nagy Sportágválasztó plakáttervező verseny győztesei!

Az Állatkertben kirándultak az ALDI és a Nagy Sportágválasztó plakáttervező verseny győztesei!

2015-ben az egészséges életmód volt a témája az ALDI ÉS A Nagy Sportágválasztó közösen szervezett plakáttervező versenyének, mely két korcsoportban lett meghirdetve az általános iskolások között.

A plakáttervező verseny nyereménye:

Kirándulás a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, utazással és finom uzsonnával – az egész csoport, illetve osztály számára!

Mint arról már a tavalyi évben is beszámoltunk csaknem 1.000 rajzzal kápráztatták el az iskolások a zsűrit, aki valóban nagyon nehéz döntés előtt állt a fantasztikus rajzok láttán. A döntés megszületett és a meghirdetett két kategórián túl egy különdíjas osztály is elutazhatott az állatkerti kirándulásra.

A nyertes osztályoknak az ALDI a finom uzsonna csomag mellett, biztosította az osztályoknak az utazást és természetesen a Fővárosi Állat –és Növénykertbe a belépőjegyeket. Az idő is kegyes volt az osztályokhoz és mindenki nagyon jól érezte magát a kiránduláson.

A nyertes osztályok köszönetüket fejezték ki, hogy egy ilyen csodás napot biztosítottak a számukra és ahogy Ők mondták: AZ EGÉSZSÉGGEL MINDENKI CSAK NYERHET!

I. kategória: Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola, Mosonmagyaróvár, Kis Rebeka 4/b, felkészítő tanár: Magyar-Ábrok Lívia (kirándulás napja: 2016. április 22.)

 

II. kategória: XVI. ker., Móra Ferenc Általános Iskola, Peresztegi Hanna, 5/a osztály; osztályfőnök: Krisztikné Berkes Jolán (kirándulás napja: 2016. április 25.)

A különdíj nyertese: Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény, Győr (kirándulás napja: 2016. április 21.)

 

 

 

 

 

 

2016.04.25 12:47:50   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set