NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
MOL Tehetségtámogató Program

MOL Tehetségtámogató Program

A MOL Új Európa Alapítvány legeredményesebb támogatási programjának, a MOL Tehetségtámogató Programnak az eredményhirdetésére immár hagyományként a Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényén kerül sor. A nyertes sportolók az okleveleket a rendezvény szombati napján, május 28-án vehetik át.

 

 

A 2006 óta működő MOL Tehetségtámogató Programban eszközvásárlásra vagy útiköltséghez igényelhetnek támogatást azok a 10-18 év közötti fiatal tehetségek, akik hazai vagy nemzetközi versenyeken jó eredményeket értek el, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük. A sportolói pályázatokat szakértő zsűri értékeli, a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg, amely az értékelésnél az eddig elért eredményeket és a rászorultságot veszi figyelembe. 2016-ban összesen több mint 500 pályázat érkezett be, közülük választja ki a kuratórium a támogatást idén elnyerő sportolókat. A nyerteseket a rendezvény előtt értesíti az Új Európa Alapítvány.

A támogatottak teljes listája az interneten is elérhető lesz az eredményhirdetést követően a www.ujeuropaalapitvany.hu és a www.mol.hu oldalakon.

A MOL Tehetségtámogató Program 2005 óta működik, eddig közel 1800 fiatal sportoló pályafutását tudta segíteni összesen több mint 300 millió forinttal, köztük Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardívót és Babos Tímeát, a jelenlegi legjobb magyar teniszezőnőt, Földházi Zsófia öttusázót, akik ma már mindhárman a MOL-csapat tagjai.

2016.05.12 12:50:18   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set