NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Várunk Téged is a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón szeptember 16-17-én, a Merkapt Sportközpontban!

Több mint 100 sportág, közönségtalálkozó olimpikonjainkkal, és sok-sok élmény. Sok szeretettel várjuk az oktatási intézmények jelentkezését, valamint továbbra is számítunk a családok, és az egyéni látogatók részvételére!

Idén májusban, a pénteki napon, több mint 10.000 gyermek foglalta el a sportközpont területét és ismerkedhetett meg a 103 sportággal. Ez évben először 7 parasportág is bemutatkozott a rendezvényen, így a hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek is kedvükre sportolhattak. A kétnapos esemény második napján is hasonló érdeklődés övezte a Nagy Sportágválasztót, ezúttal a családok és az egyéni látogatók próbálhatták ki magukat a különböző mozgásformákban.


Európa – és Világbajnokokban, valamint olimpikonokban is gazdag hétvégét zártunk akkor, hiszen Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda sajtószóvivője mellett megjelent többek között, Gangl Edina, Bisztritsányi Dávid, Decker Ádám, Hadfi Dániel, Imre Géza, Kovács Katalin, Bárdosi Sándor, Mocsai Tamás, Péni István, Pap Bianka, és Kapás Boglárka is.

Szeptember 16-17-én, a Merkapt Sportközpontban, a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón is felejthetetlen élmények várnak Mindenkit, több mint 100 sportág mutatja meg ismét magát a nagyközönségnek, valamint közönségtalálkozó keretében találkozhattok olimpikonjainkkal is!

 

2016.08.01 11:57:13   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set