NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Közösségi szolgálat a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón!

Még nem tudtad teljesíteni a közösségi szolgálatos óráidat? Nálunk most megteheted! Ha az utolsó pillanatra hagytad, most utolérheted magad a munkában, csak jelentkezz hozzánk, hogy megkezdhessük a munkát!

A közösségi munka vállalható napjai: 2016. szeptember 14-15-16-17.

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont (Budapest X. kerület Maglódi út 12/A)

Szeptember 14.  szerda: 7:30-19:00 Előkészületi nap. A rendezvény helyszínére való kipakolás (fizikai munka). Az esemény teljes körű előkészítése. Plakátozás, szóróanyagok, sportági helyszínek előkészítése.

Szeptember 15. csütörtök: 7.30-19.00 Előkészületi nap. A rendezvény helyszínére való kipakolás (fizikai munka). Az esemény teljes körű előkészítése. Plakátozás, szóróanyagok, sportági helyszínek előkészítése.

Szeptember 16. péntek: 8.00-18.00 A rendezvény első napján, az előző napról megmaradt munkafolyamatok befejezése, finomhangolása, plakátok kiragasztása. Vendégek koordinálása, regisztráció, molinózás.

Szeptember 17. szombat: 8.00-20.00 Hasonlóan az előző naphoz. A rendezvény délután 17-18 óra körül véget ér, visszapakolás, takarítás, helyszín eredeti állapotába való visszaállítás.

Az eseményen a közösségi szolgálatot vállalóknak célszerű az alkalomnak megfelelő kényelmes, sportos, laza öltözékben megjelenniük.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó két napján közel 100 sportágat ismerhetsz meg, megtapasztalhatod, hogy milyen pozitív egy sportos közeg, hogy milyen lelkesek tudnak lenni a látogatók: gyerekek, pedagógusok, szülők, hogy milyen nagyszerű emberek neves sportszemélyiségeink, olimpikonjaink…

Ha szereted a sportot és a gyerekeket, ha fontosnak tartod, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a testmozgás, csatlakozz a Nagy Sportágválasztó mozgalomhoz, légy a segítőnk!

Részese lehetsz egy olyan rendezvénynek, amely a gyakorlatban segíti, hogy a sportot kínálók és a sportot kívánók egymásra találjanak!

Többféle jellegű munkát is tudsz vállalni a Sportágválasztón így lehetőség van szórólapozásra, plakátkihelyezésre, fizikai-, könnyű fizikai munkára, regisztrációs közreműködésre stb.

Jelentkezzetek együtt barátaitokkal az erre kijelölt tanároknál vagy közvetlenül nálunk, írj az info@sportagvalaszto.hu címre, a tárgyban írd, hogy "Közösségi szolgálat".

Válaszolj a következő kérdésekre.

Név:
Telefon:
E-mail:
Életkor:

Iskolád neve:
Iskolád címe:
Mikor tudsz segíteni nekünk?
(szeptember 16 / szeptember 17/ mindkét nap):
Tudsz segíteni a rendezvény előtt is (szeptember 14-15.)?:
Építési, előkészületi munkálatok: IGEN    NEM
Szórólapoznál, vagy plakátoznál?: IGEN    NEM

 

2016.08.30 10:38:57   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set