NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Leszállt az olimpiai aranygép a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszínére!

Fantasztikus élménynek lehettek részesei a látogatók a Budapesti Nagy Sportágválasztó első napján! A rendezvény 9 órakor kezdődött, több ezer gyermek lépte át a kapukat és ismerkedhetett meg 103 sportággal.

Dr. Szabó Tünde, az EMMI Sportért Felelős Államtitkárságának államtitkár 10 órakkor köszöntette az eseményre látogatókat és megnyitotta hivatalosan a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztót. Az államtitkár köszöntője után „leszállt az olimpiai aranygép” a nagyszínpadra! Tapsvihar fogadta az olimpikonokat és méltán nevezhetjük történelmi pillanatnak azt a csodát, amiben a látogatók részesültek, hiszen 31 olimpiai érem bajnoka mosolygott a látogatókra és buzdított sportolásra mindenkit.

Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Dombi Rudolf, Földházi Zsófia , Güttler Károly, Horváth Dávid, Imre Géza , Juhász Roland, Kammerer Zoltán, dr. Kiss Gergely , Kökény Roland , Mányoki Attila , Mike Róbert, Molnár Péter, Pulai Bence, Pulai Vince, Rédli András, Rippel Ferenc, Rippel Viktor, Reményi Ármin, Risztov Èva, Sáfrány Mihály, Storcz Botond , Somfai Péter, Staicu Simona , Szabó Gabriella , Szász Emese , Szuper Levente, Telekdy Ádám, Tótka Sándor, Turi György, Torghelle Sándor.

A rendezvény második napján, szeptember 17-én is szeretettel vár mindenkit a Merkapt Sportközpontban Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Keszthelyi Rita, Szűcs Gabriella, Tóth Ildikó, Péni István és a szervezők.

Rendezvény nyitva tartása: 9:00 – 17:00

További információ: www.sportagvalaszto.hu

2016.09.16 18:06:31   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set