NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Tóth Ildikó, Szűcs Gabriella és Péni István fogadta a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó záró szombati napján a látogatókat!

A borús idő sem tántorította el a látogatókat, hogy eljöjjenek a Merkapt Sportközpontba, a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszínére. Hatalmas érdeklődés fogadta mind a sajtó képviselői, mind a látogatók részéről Hosszú Katinka motivációs beszédét és a feltett kérdésekre adott válaszait. 

Kapás Boglárka, mint mindig, mosolyogva dedikált több mint egy órán keresztül és természetesen a színpadon is beszámolt a riói olimpiáról és jövő évi terveiről. Vendégünk volt a mai napon még Szűcs Gabriella, Tóth Ildikó és Péni István is. A fényképezők és dedikáló kártyák minden esetben kéznél voltak a látogatók legnagyobb örömére.  

 

Köszönjük sportolóinknak, hogy ismét ellátogattak a Budapesti Nagy Sportágválasztóra! Köszönjük támogatóinknak, hogy segítették munkánkat és megnyithatta kapuit a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó!  

Köszönet az oktatási intézményeknek, pedagógusoknak, szülőknek és gyermekeknek, hogy ismét részt vettek a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón!  Bízunk benne, hogy mindenki számára tökéletes volt az elmúlt két nap és olyan élményben volt részük, amely kitart a következő sportágválasztó eseményig! 

2016.09.17 17:12:27   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set