NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Átadtuk a sporteszközöket a Tűzoltó utcai gyermekeknek

A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda Kft. karácsony alkalmából sportszereket gyűjtött a Tűzoltó utcai daganatos és leukémiás gyermekeknek.

December 20-án került sor a sporteszközök átadására. Köszönetünket szeretnénk kifejezni Mina Katalinnak a szervezésért. A klinikának, Dr. Kovács Gábor igazgató helyettesnek és a dolgozóknak, hogy biztosították számunkra a lehetőséget és személyesen találkozhattunk minden gyermekkel!

Kapcsolódó fotóalbum »

Bízunk benne, hogy színesebbé tettük az egyhangú hétköznapokat és elősegítjük minden gyermek gyógyulását. Köszönjük, hogy mosolyogni láttunk benneteket és azt, hogy felismertük, hogy Ti vagytok az élet legnagyobb bajnokai! Csoda volt minden eltöltött perc Veletek! 

A Nagy Sportágválasztó szeretné kifejezni köszönetét az ALVIC Sport Kft-nek, a Volánbusz Zrt-nek, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubjának, a Magyar Vízilabda Szövetségnek, a Merkapt Maraton SE-nek, az Asztalitenisz Szövetségnek, a Karate Szövetségnek, a Kosárlabda Szövetségnek, a Nordic Walking Szövetségnek, Krizsán Szabolcsnak, Csalótzky Annamáriának és Erhardt Balázsnak önzetlen támogatásukat. 

Mindenkinek kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket!

Fotók: Oszvald György

2016.12.21 08:53:23   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set