Sportágválasztó Magazin

Közkincs

Sportágválasztó blogok

Gyerekkel, aktívan

Gyerekkel, aktívan

Az állandóan mozgásban lévő Farkasék

Örökös mozgás, jövés-menés. Iskola-munkahely-otthon-különórák, apa- és anyataxik logisztikai tervével. Hónapokra előre megszervezett programok, találkozók, versenyek, kirándulások. Nem vagyunk versenysportolók, nem nevelünk élsportoló gyerekeket...

Tovább a blogra →


Ételválasztó

Ételválasztó

A Sportágválasztó gasztroblogja

Miközben sürgünk-forgunk a konyhában, a sikerültebb alkotásokat közzé tesszük. Megosztunk ötleteket, tippeket, fortélyokat is: másnak is jól jöhetnek. Igyekszünk mindig feltüntetni a legfontosabb tápértékeket, hiszen az élvezeten túl jó ha figyelünk egészségünk megőrzésére is.

Tovább a blogra →


Egészségválasztó

Egészségválasztó

A Sportágválasztó egészségblogja

Nem vagyunk kuruzslók, az Egészségválasztó blogon ne is keress olyasmit, ami nem bizonyított tényeken alapul. Nem vagyunk orvosok sem, így nem fogunk nehezen érthető, bonyolult szakcikkekkel untatni. Az egészségtudatossághoz, egészséges életmódhoz szükséges legfontosabb alapismeretekről, tudnivalókról olvashatsz posztjainkban.

Tovább a blogra →


Kamaszkorr

Kamaszkorr

Kamaszkor és a hozzáállás korrigálása. Nem az övé, persze. Az enyém.

Pár éve biztos voltam benne, hogy a remek fizikai adottságokkal megáldott, több sportot hobbi szinten űző, számtalan outdoor élményt átélő kisfiam nem lesz az online világ rabja. Tévedtem. Eljött a kamaszkor. És vele együtt új kihívások. Megmutatni az utat a szabadba, ki a szobából. Szurkoljatok.

Tovább a blogra →


VikRun

VikRun

Makai Viki ultrafutó blogja

Makai Viktória vagyok, 7-szeres magyar bajnok, 2015. év ultrafutója, többszörös válogatott, szenvedélyes anyuka és ultrafutó. A két nagy ajándékot, a futást és a családot – illetve a férjem – szinte egy időben kaptam, 2003 táján.

Tovább a blogra →