Sportágválasztó Magazin

Közkincs

Sportágválasztó blogok

Egészségválasztó

Egészségválasztó

A Sportágválasztó egészségblogja

Nem vagyunk kuruzslók, az Egészségválasztó blogon ne is keress olyasmit, ami nem bizonyított tényeken alapul. Nem vagyunk orvosok sem, így nem fogunk nehezen érthető, bonyolult szakcikkekkel untatni. Az egészségtudatossághoz, egészséges életmódhoz szükséges legfontosabb alapismeretekről, tudnivalókról olvashatsz posztjainkban.

Tovább a blogra →


Ételválasztó

Ételválasztó

A Sportágválasztó gasztroblogja

Miközben sürgünk-forgunk a konyhában, a sikerültebb alkotásokat közzé tesszük. Megosztunk ötleteket, tippeket, fortélyokat is: másnak is jól jöhetnek. Igyekszünk mindig feltüntetni a legfontosabb tápértékeket, hiszen az élvezeten túl jó ha figyelünk egészségünk megőrzésére is.

Tovább a blogra →


Gyerekkel, aktívan

Gyerekkel, aktívan

Az állandóan mozgásban lévő Farkasék

Örökös mozgás, jövés-menés. Iskola-munkahely-otthon-különórák, apa- és anyataxik logisztikai tervével. Hónapokra előre megszervezett programok, találkozók, versenyek, kirándulások. Nem vagyunk versenysportolók, nem nevelünk élsportoló gyerekeket...

Tovább a blogra →


Kamaszkorr

Kamaszkorr

Kamaszkor és a hozzáállás korrigálása. Nem az övé, persze. Az enyém.

Pár éve biztos voltam benne, hogy a remek fizikai adottságokkal megáldott, több sportot hobbi szinten űző, számtalan outdoor élményt átélő kisfiam nem lesz az online világ rabja. Tévedtem. Eljött a kamaszkor. És vele együtt új kihívások. Megmutatni az utat a szabadba, ki a szobából. Szurkoljatok.

Tovább a blogra →


VikRun

VikRun

Makai Viki ultrafutó blogja

Makai Viktória vagyok, 7-szeres magyar bajnok, 2015. év ultrafutója, többszörös válogatott, szenvedélyes anyuka és ultrafutó. A két nagy ajándékot, a futást és a családot – illetve a férjem – szinte egy időben kaptam, 2003 táján.

Tovább a blogra →


Motornapló

Motornapló

Egy autós-motoros blognak a technikai sportok okán is van létjogosultsága a Sportágválasztó magazin oldalán, de azért is, mert a szabadidő aktív eltöltéséhez az autók szinte nélkülözhetetlenek, egy motorbiciklis túra pedig maga a szabadidő, a szabadság. Tesztelünk is autókat és motorkerékpárokat.

Tovább a blogra →


Régvolt

Régvolt

Érdekességek, furcsaságok, emlékezetes dolgok a múltból – a Sportágválasztó múltidéző blogja

Volt idő, amikor a mai értelemben sportnak nevezhető tevékenység szakrális jelentőséggel bírt. Aztán volt, amikor alantas, tiltott dolognak tartották. A felvilágosodás kora többé-kevésbé ezt is helyre tette, azóta a köz- és magánélet kihagyhatatlan részévé vált. Nem vagyunk történészek, tudományos sporttörténeti dolgozatokat nem fogunk írni, de felvillantunk érdekes, furcsa vagy emlékezetes pillanatokat a múltból, különös tekintettel a mögöttünk hagyott száz évre.

Tovább a blogra →