Sportágválasztó Magazin

A fogyás 6 titka

Egészségválasztó | 2018. június 21. | Egészségválasztó |  704 | |

FogyásInfografikaTippek, trükkök

A fogyás 6 titka

Nemrég olvashattuk: Magyarország a negyedik olyan ország, ahol a legnagyobb az elhízott emberek aránya. Huh, ez kemény. Hiszünk abban, hogy a legtöbb dolog fejben dől el, ezért összeállítottunk egy rendhagyó infografikát.

  1. Figyelj az egészségedre! Ne feledd: TESTED EGY CSODA. Jó dolgokkal töltsd, add meg, amire szüksége van és VIGYÁZZ RÁ, hogy jól tudjon dolgozni.
  2. Szeresd magad! NE OSTOROZD magad, ez hátráltatja erőfeszítéseidet. HIGGY magadban, csak akkor leszel képes eredményesen fogyni.
  3. Képezd magad! Egy kevés TUDÁSra is szükség van. Tanuld meg az alapokat, olvass a táplálkozásról. Ismerd meg, hogyan működik a tested, hogyan VIGYÁZZ MAGADRA jobban.
  4. Változtass a hozzáállásodon! KEMÉNY MUNKA folyik a fejedben. Ne pörögj! NE légy megszállottja a mérlegnek. NE büntesd magad, ha megbotlasz. NE utáld az edzéseket.
  5. Változtass életmódot!  NE DIÉTÁZZ, ne a súlyoddal foglalkozz. Apránként vegyél fel egészséges szokásokat, ezek tesznek hosszú távon egészségessé.
  6. Őrizd meg a hited! Ne hagyd, hogy visszaess. Kitartásod és hited kulcsfontosságú. MAGADÉRT tedd, amit teszel, ne akarj elvárásoknak megfelelni.

2018. június 21.FogyásInfografikaTippek, trükkök

Kapcsolódó