Sportágválasztó Magazin

Címke: Asztalitenisz

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

Gyere el, próbáld ki, válassz!

2018. szeptember 4. | Sportágválasztó

Szeptember 14–15-én (pénteken és szombaton), Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban 9-től 19 óráig több mint 30 sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. A belépés ingyenes.

Az első arany

Az első arany

Majoros Bence először nyert aranyérmet World Tour-versenyen

2018. április 7. | Sportágválasztó

Majoros Bence nyerte meg az U21-es férfiak versenyét a szlovéniai Otocecben zajló asztalitenisz Challenge World Tour-tornán. A nyílt versenyben a nyolcaddöntő jelentette számára a végállomást, akár csak Pergel Szandrának a hölgyek között.

Majoros Bence ezüstérmet szerzett!

Majoros Bence ezüstérmet szerzett!

Egy ezüst- és egy bronzérem U21-ben az asztalitenisz World Tour-viadalon

2018. január 17. | Sportágválasztó

Az asztalitenisz World Tour-sorozat budapesti nyitóállomásán, az U21-esek versenyében Majoros Bence a második, míg Fehér Orsolya a harmadik helyen végzett.

Két magyar fiatal az elődöntőben!

Két magyar fiatal az elődöntőben!

Asztalitenisz World Tour-sorozat, Budapest – U21

2018. január 16. | Sportágválasztó

Fehér Orsolya és Majoros Bence kiváló játékkal jutott az elődöntőbe az U21-esek versenyében, a budapesti World Tour-verseny első napján.

World Tour Budapest – asztalitenisz

World Tour Budapest – asztalitenisz

BOK Csarnok, Budapest

2018. január 15. | Sportágválasztó

A World Tour-sorozat nyitó állomásának 2018-ban is Budapest ad otthont, és ha kedveled az asztaliteniszt, vagy a gyerek érdeklődik a sportág iránt, ne hagyd ki az eseményt. Rengeteg világsztár érkezik, és a „nagyok” mellett több magyar fiatal is asztalhoz áll, az U21-ben és a felnőttek között is.

Asztalitenisz

Asztalitenisz

2018. május 9. | Sportágválasztó

Nagy múltra visszatekintő, játékos, változatos és élvezetes labdasportág. A mérkőzések három vagy négy nyert játszmáig tartanak, a kiírástól függően. Egy játszma az egyik fél által elért 11 pontig tart, és kettővel kell nyerni. A játékosok két labdamenetenként váltják az adogatást egymás között.