Sportágválasztó Magazin

Címke: Fejér

K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlon és tóúszás

K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlon és tóúszás

2018. június 27. | Sportágválasztó

Remek családi kikapcsolódás augusztus 4-én a 9. K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlon. Vagy túraduatlon, ha nem úsznátok. Vagy tóúszás, ha csak úsznátok. Utána strandolhattok is, szóval tényleg csak ajánlani tudjuk. Pláne, hogy még Ötpróba-pontok is gyűjthetők.

Dunaújvárosi Nagy Sportágválasztó

Dunaújvárosi Nagy Sportágválasztó

Dunaújváros

2018. május 16. | Sportágválasztó

A pénteki (május 18.) Dunaújvárosi Nagy Sportágválasztón több mint 30 sportágat, a Dunaújvárosi Nagy Hangszerválasztón pedig számos hangszert próbálhatsz ki! Péntek délelőtt a regisztrált oktatási intézmények csoportjait, délután a családokat és egyéni látogatókat várják az ingyenes rendezvényre.

Haraszt-hegyi bakancskoptató

Haraszt-hegyi bakancskoptató

2018. március 13. | Sportágválasztó

Ismerkedés a Déli-Vértes erdővilágával, földtani történetével, a nyílt és zárt dolomit sziklagyepek növényeivel, a terület kisbarlangjaival, karsztosodott sziklaformákkal. A túra több pontjáról is csodálatos a kilátás a Zámolyi-medence felé. A 4 kilométeres túrát jó szívvel ajánljuk családoknak is.

Kincsesbánya 10/20/30

Kincsesbánya 10/20/30

Kincsesbánya, Iskola utca 1. – Kazinczy Ferenc Általános Iskola

2018. január 24. | Sportágválasztó

A székesfehérvári Vízivárosi LSE 11. alkalommal rendezi meg a KINCSESBÁNYA 10, 20, 30 elnevezésű teljesítménytúráját. A Keleti-Bakony erdeinek és épített értékeinek megismerésére kiváló alkalom a hagyományos január végi túra.

Futapest Etyek terepfutás

Futapest Etyek terepfutás

Etyek, Magyar utca 2., Általános Iskola

2018. január 4. | Sportágválasztó

A Futapest terepfutó versenyeit jó szívvel ajánljuk családok figyelmébe, hiszen mindig van rövidtáv is, de az általában nem sokkal 10 km fölötti hosszútáv is beleférhet a családi terepfutásba. Az etyeki verseny is jellemzően mezei utakon zajlik.