Sportágválasztó Magazin

Címke: Ifjúsági

Erődemonstráció a világbajnokságon

Erődemonstráció a világbajnokságon

Összesen 10 aranyérmet nyertek a magyar fiatalok a kajak-kenu világbajnokságon!

2018. július 30. | Sportágválasztó

Szenzációs teljesítményt nyújtott a magyar kajak-kenu válogatott a 2018-as ifjúsági és U23-as világbajnokságon. A magyar fiatalok, a bulgáriai Plovdivban rendezett vb-n 10 aranyérmet nyertek, többet mint az éremtáblázat második helyén végző kanadaiak és a harmadik németek összesen!

Címvédés rajt-cél győzelemmel

Címvédés rajt-cél győzelemmel

Aranyérmet nyert Gárdonyi Csilla az ifi Európa-bajnokságon

2018. július 2. | Sportágválasztó

A tájfutó ifjúsági Európa-bajnokság a sprint versennyel kezdődött Bulgáriában. Gárdonyi Csilla fantasztikus versenyzéssel védte meg Európa-bajnoki címét. Másnap Szuromi Hanga szerzett bronzérmet (Gárdonyi Csilla negyedik lett), végül Magyarország az éremtáblázaton 6., a pontversenyben 4. lett.

Európa-bajnokok a strandkézis lányok

Európa-bajnokok a strandkézis lányok

A magyar női ifjúsági strandkézilabda válogatott aranyérmet szerzett az Eb-n

2018. július 2. | Sportágválasztó

Bár az első csoportmeccsét elveszítette, utána mindegyik mérkőzését megnyerte a magyar női válogatott a montenegrói Ulcinjban rendezett U18-as strandkézilabda Európa-bajnokságon, így a még U17-ben szerzett vb-arany mellé egy Eb-arany is került. Következik ősszel az ifjúsági olimpia, Buenos Aires-ben.

Megcsináltuk!

Megcsináltuk!

Bernát Attila aranyérmet szerzett az ifjúsági Európa-bajnokságon!

2018. április 26. | Sportágválasztó

Az Olaszországban rendezett ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon, a 49 kg-os súlycsoportban Bernát Attila aranyérmes lett. Mikor hivatalosan is kihirdették, csak annyit mondott, átölelve az edzőit: megcsináltuk! Ilyen csapatszellem, alázat mellett fiatal versenyzőnk minden bizonnyal sokra hivatott.

Szenzációs tornagyőzelem

Szenzációs tornagyőzelem

Fölényesen nyerték a Négy Nemzet Tornát az ifi kézis lányok

2018. március 25. | Sportágválasztó

A leány ifjúsági kézilabdaválogatott fölényes győzelmeket aratva szerezte meg a tornagyőzelmet a Dabason zajló Négy Nemzet Tornán, bebizonyítva, hogy van utánpótlás. Mindegyik mérkőzést több mint tízgólos különbséggel hozták le a lányok, pedig Dánia, Hollandia és Norvégia voltak az ellenfelek.