Sportágválasztó Magazin

Címke: Kamasz

Nyári gurulás a sípályán

Nyári gurulás a sípályán

A kékestetői sípályán teszteltük a háromkerekű járgányt, a Gravity Coastert

2018. július 10. | Czire Attila

Újra bebizonyosodott, hogy a sokat gépező kamaszokat – az életkort vagy korszakot tágan értelmezve – leginkább adrenalindús programmal lehet elszakítani a monitortól. Lehetőségünk nyílt tesztelni a Gravity Coastert, azaz sípályán legurulni egy háromkerekűvel. A srácok azonnal igent mondtak.

Kamaszok sportágválasztása

Kamaszok sportágválasztása

Jó volt látni a kamaszokat a Budapesti Nagy Sportágválasztón!

2018. május 28. | Czire Attila

A kamaszkor egyik sajátossága az érdektelenség, legalábbis olyan dolgok iránt, melyek nem lépik át az ingerküszöböt. Te meg csodálkozol, hogy a korábban lelkesen együtt töltött órák száma egyre csökken, a közös sportolásokat különösen ideértve. Séta, kirándulás, bringázás „csak úgy”? Ugyan már!

Bringázás, extrákkal

Bringázás, extrákkal

Tipp: Klagenfurt am Wörthersee

2018. május 12. | Czire Attila

Eljön az idő, amikor kamasz gyerekünket hidegen hagyja a javaslatunk, hogy menjünk el egyet „csak úgy” bringázni, mi pedig nem értjük, mert kiskorában szívesen tekert velünk. Feladni nem szabad, az élményfaktort kell növelni. Erre lehet kiváló megoldás az osztrák kerékpárutak felfedezése.

Brutálfutás

Brutálfutás

Extrém kaland, gyerekkel

2018. május 1. | Czire Attila

Az extrém futóversenyek egyre népszerűbbek, az okokról számtalan elmélet született, unatkozó háziasszonyokkal vagy éppen kiégett menedzserekkel a középpontban. Egy biztos, óriási élmény lehet kicsinek és nagynak, olyan családi program, amit még kamasz gyereked is értékelni fog. Kipróbáltuk.

Kamaszkorr

Kamaszkorr

Kamaszkor és a hozzáállás korrigálása. Nem az övé, persze. Az enyém.

2018. április 22. | Czire Attila

Pár éve biztos voltam benne, hogy a remek fizikai adottságokkal megáldott, több sportot hobbi szinten űző, számtalan outdoor élményt átélő kisfiam nem lesz az online világ rabja. Tévedtem. Eljött a kamaszkor. És vele együtt új kihívások. Megmutatni az utat a szabadba, ki a szobából. Szurkoljatok.