Sportágválasztó Magazin

Címke: Kenyér

Diós tönkölykenyér

Diós tönkölykenyér

2018. június 7. | Ételválasztó

Sokan szeretjük a diót íze, tápértékei miatt, egészségünknek is jót tesz, a tönköly pedig a legegészségesebb búzafajta. Ezt a kenyeret érdemes natúr magkrémekkel, például mézes diókrémmel is fogyasztani.

Köleskenyér

Köleskenyér

2018. június 5. | Ételválasztó

A köles lúgosít, szépít, erősíti csontjainkat, magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Tegyük hozzá a teljes kiőrlésű búzaliszt értékeit, és ízletes, egészséges kenyeret kapunk. Szinte bármihez jó, natúr magkrémekkel egyenesen fenséges. Alább az is kiderül: nem csak sütőben lehet kenyeret sütni.

Magos mini ciabatta

Magos mini ciabatta

2018. május 2. | Ételválasztó

A ciabatta finom olasz kenyérféle, kívül ropog, belül puha. Igazi szendvicsnek való és elkészíteni sem ördöngösség. Magos változata egészségesebb és ízletesebb.