Sportágválasztó Magazin

Címke: Kerékpártúra

Iccakai Kiskör – balatoni bringatúra

Iccakai Kiskör – balatoni bringatúra

Siófok

2018. július 4. | Sportágválasztó

A Balatonkör rendezőinek éjszakai örömtúrája, indulás 21 órakor, cél a 22 órás komp, illetve a Balaton kiskör teljesítése, több tervezett megállással, pihenővel. Helyszíni nevezés nincs, csak előnevezni lehet, és érdemes. Jó szívvel ajánljuk figyelmedbe a programot, Ötpróba-pontokat is gyűjthetsz.

350 km erdei bringaút

350 km erdei bringaút

350 kilométeresre bővült a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

2018. június 11. | Sportágválasztó

Új erdei kerékpáros útszakaszokat nyitottak meg Kesztölc és Piliscsév, valamint Pilisszántó között, így összesen már 350 kilométeresre bővült a 2016-ban létesített Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat. Vasúti közlekedéssel is elérhetővé vált, a Pilisi Parkerdő Zrt. fejlesztéseinek köszönhetően. 

Tökéletes kerékpártúrák

Tökéletes kerékpártúrák

Ha bringatúrát tervezel a családdal, ha teheted, vedd számításba Ausztriát is

2018. május 18. | Czire Attila

Aki biciklizett már Ausztriában, pláne családdal, tudja, hogy a cím nem túlzás. Mind a kerékpárutak mennyisége, minősége, mind a kapcsolódó szolgáltatások miatt érdemes nyugati szomszédunkhoz tervezni a nyári bringatúrát. Családdal, gyerekkel különösen, a gyerekbarát jelző igazán ott nyer értelmet.

Drótszamáron a napsütötötte Burgenlandban

Drótszamáron a napsütötötte Burgenlandban

Tökéletes választás mindenkinek, a szabadidő és a családi nyaralás aktív eltöltésére

2018. május 22. | Góczán Bettina

Ausztria hazánkhoz legközelebbi tartományában 2500 kilométernyi tökéletes kerékpárutat, vendégszerető házigazdákat és tökéletes infrastruktúrát találunk. A tematikus útvonalak, a Fertő tavi díjnyertes kerékpárrégió és a Dreiländereck Naturpark tárt karokkal várja az egészséges mozgásra vágyókat.

I bike Budapest

I bike Budapest

Budapest

2018. április 21. | Sportágválasztó

A nagy tavaszi bringás fesztivál és demonstráció új útvonalon, új programokkal tér vissza. Olyan helyeken is tekerhetsz, ahol még soha, és ahol máskor nem is szabad. Gyülekező a Tabánban, cél természetesen a Városliget, a hagyományos bringaemeléssel. Idén családi verzió is lesz, I bike Mini néven.

Tavaszi Hajtás

Tavaszi Hajtás

Szeged

2018. április 10. | Sportágválasztó

Kerékpáros teljesítménytúra, három távon (20, 45 és 70 km). Családdal, gyerekekkel, simán. Városi kerékpárral is, akár. Nem túl drága, és a szintidő sem annyira szoros, tényleg nyugodtan betervezhetitek a családdal. Frissítés természetesen van útközben és a célban is.