Sportágválasztó Magazin

Címke: Lovaglás

Díjugratás - Középdöntőben zárt a magyar csodaló

Díjugratás - Középdöntőben zárt a magyar csodaló

2018. október 9. | Sportágválasztó

Sokat fejlődött Chacco Blue II! A pej mén már a tavalyi göteborgi Eb-n már bemutatkozott világversenyen, akkor Krucsó Szabolccsal a nyergében a legjobb magyarként végeztek, bejutottak a TOP 50-be és végül a 43. helyen zártak. Idén az Egyesült Államokban, Tryonban rendezték meg a világbajnokságot, Krucsó Szabolcs Chacco Blue II-vel a középdöntőben fejezte be a versenyt.

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

Gyere el, próbáld ki, válassz!

2018. szeptember 4. | Sportágválasztó

Szeptember 14–15-én (pénteken és szombaton), Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban 9-től 19 óráig több mint 30 sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. A belépés ingyenes.

Nomád Világjátékok – ÉLŐ

Nomád Világjátékok – ÉLŐ

Cikkünk folyamatosan frissül

2018. szeptember 2. | Sportágválasztó

Kirgizisztánban hamarosan megnyitják a játékokat. Ez lesz a III. Nomád Világjátékok. A magyarok öt sportágban indulnak.

Kirgizisztánból jelentjük

Kirgizisztánból jelentjük

2018. augusztus 31. | Sportágválasztó

Különleges, a nomád törzsi kultúrákra jellemző, hagyományőrző tartalommal is rendelkező multisport eseményen vesz részt a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) hivatalos sportolói csapata. Az eseményről sok érdekes fotót publikálunk, amelyeket Vörös Nándortól kapunk majd. Fotós kollégánk lesz a mi szemünk. Tartsatok velünk! A megnyitó hétfőn kezdődik.

Lovas túrák a Pilisben

Lovas túrák a Pilisben

Átadták a Pilis Ride úthálózatot

2018. április 25. | Sportágválasztó

A Pilisi Parkerdőben megnyitották a Pilis Ride úthálózat első szakaszát, így a gyalogos és kerékpáros túrázás mellett már lóháton is kényelmesen bejárhatók a Visegrádi-hegység legszebb részei. A program részeként 4 nyári istállót építettek, és kijelöltek 56 kilométernyi erdei lovastúra-útvonalat.