Sportágválasztó Magazin

Címke: Ökölvívás

Mikor érdemes elkezdeni az ökölvívást?

Mikor érdemes elkezdeni az ökölvívást?

2019. március 13. | Sportágválasztó

Az ökölvívás a legrégebbi olimpiai küzdősportok egyike. Bedák Pállal, az FTC ökölvívó szakosztályának vezetőedzőjével beszélgettünk arról, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni ezt a sportágat.

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

Gyere el, próbáld ki, válassz!

2018. szeptember 4. | Sportágválasztó

Szeptember 14–15-én (pénteken és szombaton), Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban 9-től 19 óráig több mint 30 sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. A belépés ingyenes.

Megcsináltuk!

Megcsináltuk!

Bernát Attila aranyérmet szerzett az ifjúsági Európa-bajnokságon!

2018. április 26. | Sportágválasztó

Az Olaszországban rendezett ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon, a 49 kg-os súlycsoportban Bernát Attila aranyérmes lett. Mikor hivatalosan is kihirdették, csak annyit mondott, átölelve az edzőit: megcsináltuk! Ilyen csapatszellem, alázat mellett fiatal versenyzőnk minden bizonnyal sokra hivatott.

Nekünk is van Aranylányunk!

Nekünk is van Aranylányunk!

Egy arany és két ezüst a Golden Girl tornán

2018. február 6. | Sportágválasztó

A svédországi Golden Girl tornán női serdülő, junior és ifjúsági ökölvívók képviselték hazánkat. A vasárnap véget ért viadalon az ifjúsági korosztályban remekeltek a lányok, Hámori Luca aranyéremmel, Lakotár Hanna és Kiss Bettina ezüstéremmel térhet haza.

Ökölvívás

Ökölvívás

2018. április 18. | Sportágválasztó

Az ökölvívásban két küzdő fél ökölvívókesztyűs (párnázott, kesztyűszerű sporteszköz) kézzel öklözi egymást, azaz egymással mérkőzik.