Sportágválasztó Magazin

Címke: Pest

Zebegény éjszakai 25/esti 10 teljesítménytúra

Zebegény éjszakai 25/esti 10 teljesítménytúra

Zebegény

2018. július 23. | Sportágválasztó

Hangulatos teljesítménytúrák szombat estére, éjszakára. A 25 kilométeres sem túl durva, de az esti 10 kilométeres nyugodtan bevállalható gyerekkel is, remek családi program lehet. Nem véletlen, hogy a szervezők családi kedvezménnyel várnak.

Futapest Tura terepfutás

Futapest Tura terepfutás

Tura

2018. július 14. | Sportágválasztó

A Futapest terepfutásait tényleg jó szívvel ajánljuk, igazi aktív családi események. Mindig van rövidtáv, de nagyobb gyerekkel akár a hosszútáv is bevállalható. A turai verseny homokos földúton halad, szintemelkedés nélkül. Ingyenes óvodás futást is rendeznek.

Pilisi akadályfutó versenyen

Pilisi akadályfutó versenyen

A mozgás öröme: Pilis Mountain Race 2018 Vol. 1.

2018. május 11. | Góczán Bettina

Szeretem a családias rendezvényeket, amelyek jól szervezettek és minden ízükben arról szólnak, amire hivatottak. Nincs sallang, nincs körülményeskedés, minden stimmel. Az évi közel 2500 hazai futóverseny és teljesítménytúra, valamint a sok-sok egyéb rendezvény közül kedvünkre válogathatunk.

Futapest Mende terepfutás

Futapest Mende terepfutás

Mende

2018. április 30. | Sportágválasztó

A Futapest terepfutásait mindig jó szívvel ajánljuk, igazi aktív családi események. Mindig van rövidtáv, de a 10 kilométert jellemzően kevéssel meghaladó hosszútáv is bevállalható nagyobb gyerekkel. A mendei rendezvény útvonala is mezei és erdei földutakon halad.

Brutálfutás 7.0

Brutálfutás 7.0

Nyáregyháza

2018. április 29. | Sportágválasztó

Nem lesz könnyű, de imádni fogod! Életed leghosszabb 7 kilométere! Hasonló jópofa szlogenekkel biztatnak a szervezők, és tényleg. Óriási élmény, különösen családdal, barátokkal egy futamban indulni. A „nevezéskor még jó ötletnek tűnt” is remek poén, nevezzetek! Idén Ötpróba-pontokért is.

Bia 25 és Felező teljesítménytúrák

Bia 25 és Felező teljesítménytúrák

Biatorbágy

2018. április 21. | Sportágválasztó

A Cserhát Baráti Társaság és a Biatorbágyi Természetbarát és Kerékpáros Egyesület idén 25. alkalommal rendezi meg hagyományos tavaszköszöntő teljesítménytúráját. A rövidebb távot jó szívvel ajánljuk családok figyelmébe is, iskolás korú gyerekkel simán teljesíthető. A szintemelkedésre azért figyelj!

Budaörsi Dolomitok

Budaörsi Dolomitok

Budaörs

2018. április 19. | Sportágválasztó

Ha te is nézted már a Budaörs mögötti kopár dombokat, a kápolnát, és felmerült benned, hogy milyen jó lenne ott túrázni, milyen jó lehet onnan a kilátás... akkor minden okod megvan rá, hogy részt vegyél a Budaörsi Dolomitok teljesítménytúrán. A rövidebb távot kisiskolás gyereked is bírni fogja.

Remeték útján teljesítménytúra

Remeték útján teljesítménytúra

Nagymaros

2018. április 10. | Sportágválasztó

Április 14-én első alkalommal rendezi meg a Verőcei Ifjúsági Diák Sportegyesület a Remeték útján 20/10 gyalogos teljesítménytúrát, amire szeretettel várnak minden természetjárót. Mindkét táv teljesíthető akár (nagyobb) gyerekkel is, de a családi túra szervezésekor vedd figyelembe a szintemelkedést!

Somlyó Trail

Somlyó Trail

Pilisjászfalu

2018. március 30. | Sportágválasztó

Néhány éve, alig pár indulóval kezdődött... és ahogy az lenni szokott, ha egy futóversenyt igazán szívvel-lélekkel szerveznek... ma már meghaladja a nevezők száma a száz főt, híre és igazi rangja lett a versenynek. Jó útvonal, jó szervezés, egyre nevesebb indulók. Jó verseny.

Tojás teljesítménytúrák

Tojás teljesítménytúrák

Budapest

2018. március 25. | Sportágválasztó

A Húsvétnak természetesen nagyobb hagyománya van, de azért a Tojásnak sem kell szégyenkeznie, idén lesz a 22. rendezés. Hagyományosan Húsvét hétfőn, tehát ha a locsolás része kevésbé vonz az ünnepnek, remek alternatíva. Négy táv van, a rövidebb akár családdal is bevállalható.

Tavasz van! túra

Tavasz van! túra

A Mozgásban a család túrasorozat első túrája

2018. március 23. | Sportágválasztó

2018-ban, a Családok Éve alkalmából rendezik meg a Mozgásban a család túrasorozatot, ami 4 túrából áll a Budai-hegységben, 5 és 10 km-es távokon. A túrasorozaton való részvétel regisztrációhoz kötött, de ingyenes a család minden tagja számára. Az első túra a Tavasz van!

25 millió látogatás az erdőben

25 millió látogatás az erdőben

Évente 25 millió látogatást regisztrálnak a Pilisi Parkerdőben

2018. március 21. | Sportágválasztó

A március 21-i Erdők Világnapját idén világszerte az erdők és a fenntartható városok közötti kapcsolat bemutatásának és még szorosabbá fűzésének szentelik. A Budapest környéki erdők hagyományosan a természetjárás különböző formáit szolgálják, így az ország leglátogatottabb területei közé tartoznak.

Pilisi Szirtek teljesítménytúrák

Pilisi Szirtek teljesítménytúrák

Pilisszántó

2018. március 20. | Sportágválasztó

Remek túrák, számos látnivalóval és nem kevés szintemelkedéssel. Három távon (41, 29, illetve 18 km), melyek közül a legrövidebbet akár gyerekekkel is megteheted, akár előnevezési kedvezménnyel is.

Futapest Törökbálint terepfutás

Futapest Törökbálint terepfutás

Törökbálint

2018. március 18. | Sportágválasztó

A Futapest terepfutásait mindig jó szívvel ajánljuk, igazi aktív családi események. Mindig van rövidtáv, de a 10 kilométert jellemzően kevéssel meghaladó hosszútáv is bevállalható nagyobb gyerekkel. A törökbálinti rendezvény útvonala is jellemzően erdei és mezei utakon halad, kevés aszfalttal.

Békamentő-gólyaváró családi nap

Békamentő-gólyaváró családi nap

Farmos

2018. március 17. | Sportágválasztó

Ha március, akkor farmosi békamentés! A sokéves múltra visszatekintő programhoz kapcsolódva, a Duna-Ipoly Nemzeti Park idén is megrendezi a családi napot, ahol a gyerekek és a játékos kedvű felnőttek is izgalmas programokon vehetnek részt!