Sportágválasztó Magazin

Címke: Teljesítménytúra

Zebegény éjszakai 25/esti 10 teljesítménytúra

Zebegény éjszakai 25/esti 10 teljesítménytúra

Zebegény

2018. július 23. | Sportágválasztó

Hangulatos teljesítménytúrák szombat estére, éjszakára. A 25 kilométeres sem túl durva, de az esti 10 kilométeres nyugodtan bevállalható gyerekkel is, remek családi program lehet. Nem véletlen, hogy a szervezők családi kedvezménnyel várnak.

Kék Balaton

Kék Balaton

2018. július 16. | Sportágválasztó

Nagyon sok táv közül választhatsz, természetesen mindegyik nagyon szép útvonalon halad, és mindegyiken kaphatsz Ötpróba-pontokat. Számos pecsétet is gyűjthetsz, a túra saját bélyegzőin kívül az állandó Balaton-felvidéki Kéktúra pecséteket is megtalálod az útvonalakon.

Petőfi Túra

Petőfi Túra

Izsák, Kiskőrös

2018. április 23. | Sportágválasztó

Meglepő, hogy ilyen még van, lehet. A jubileumi, XV. Petőfi Túrán nincs nevezési díj! Van viszont némi ellátmány, és pár szolgáltatás, szintén ingyen. Több gyalogos, illetve kerékpáros táv (túra és mtb is!), tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére való avagy edzettségének megfelelő kihívást.

Bia 25 és Felező teljesítménytúrák

Bia 25 és Felező teljesítménytúrák

Biatorbágy

2018. április 21. | Sportágválasztó

A Cserhát Baráti Társaság és a Biatorbágyi Természetbarát és Kerékpáros Egyesület idén 25. alkalommal rendezi meg hagyományos tavaszköszöntő teljesítménytúráját. A rövidebb távot jó szívvel ajánljuk családok figyelmébe is, iskolás korú gyerekkel simán teljesíthető. A szintemelkedésre azért figyelj!

Budaörsi Dolomitok

Budaörsi Dolomitok

Budaörs

2018. április 19. | Sportágválasztó

Ha te is nézted már a Budaörs mögötti kopár dombokat, a kápolnát, és felmerült benned, hogy milyen jó lenne ott túrázni, milyen jó lehet onnan a kilátás... akkor minden okod megvan rá, hogy részt vegyél a Budaörsi Dolomitok teljesítménytúrán. A rövidebb távot kisiskolás gyereked is bírni fogja.

Remeték útján teljesítménytúra

Remeték útján teljesítménytúra

Nagymaros

2018. április 10. | Sportágválasztó

Április 14-én első alkalommal rendezi meg a Verőcei Ifjúsági Diák Sportegyesület a Remeték útján 20/10 gyalogos teljesítménytúrát, amire szeretettel várnak minden természetjárót. Mindkét táv teljesíthető akár (nagyobb) gyerekkel is, de a családi túra szervezésekor vedd figyelembe a szintemelkedést!

Andezit teljesítménytúrák

Andezit teljesítménytúrák

Galgaguta

2018. április 10. | Sportágválasztó

A Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület klasszikus túrája, 30 és 12 km-es távon, a rövidebb változat nagyobb gyerekkel bátran vállalható. Van benne szintemelkedés, de ez általában szükséges a panorámához. A szandavári kilátás pedig nagyon ott van, a gyerekek a várromot is szeretni fogják.

Halmi-dűlő teljesítménytúra

Halmi-dűlő teljesítménytúra

Budapest

2018. március 30. | Sportágválasztó

Ritkának számít a teljesítménytúra a pesti oldalon, de azért előfordul. A Halmi-dűlő túra kellemes útvonalon vezet, valamivel több mint 12 km, ennek ellenére akár kisebb gyerekkel is teljesíthető, hiszen szinte egyáltalán nincs benne emelkedő.

Tojás teljesítménytúrák

Tojás teljesítménytúrák

Budapest

2018. március 25. | Sportágválasztó

A Húsvétnak természetesen nagyobb hagyománya van, de azért a Tojásnak sem kell szégyenkeznie, idén lesz a 22. rendezés. Hagyományosan Húsvét hétfőn, tehát ha a locsolás része kevésbé vonz az ünnepnek, remek alternatíva. Négy táv van, a rövidebb akár családdal is bevállalható.

Jásdi Nyuszitúra

Jásdi Nyuszitúra

Jásd

2018. március 23. | Sportágválasztó

A Gaja-völgy Egyesület harmadik alkalommal rendezi meg a Húsvéti Nyuszitúráját, mely a Gaja-völgyi túrák sorozatának népszerű helyszínéről, Jásdról indul. Négy táv közül választhatsz (35, 25, 15, 8 km), kisebb gyerekekkel természetesen érdemesebb a rövidebbet. Mindegyik táv érinti a Római fürdőt.

Pilisi Szirtek teljesítménytúrák

Pilisi Szirtek teljesítménytúrák

Pilisszántó

2018. március 20. | Sportágválasztó

Remek túrák, számos látnivalóval és nem kevés szintemelkedéssel. Három távon (41, 29, illetve 18 km), melyek közül a legrövidebbet akár gyerekekkel is megteheted, akár előnevezési kedvezménnyel is.

Tiszta-víz-forrás túra

Tiszta-víz-forrás túra

Herend

2018. március 18. | Sportágválasztó

A Víz Világnapja „Gyalogolj a vízért” program keretében szervezett túra a Séd és Gella patakok kevesek által ismert területét mutatja be, ahol közel 100 forrás fakad – a Bakony fontos vízgyűjtő területe. A szervezők célja a figyelemfelhívás, a közös élmény és együtt gondolkodás. Távok: 2,12, 22 km.

Lepke teljesítménytúrák

Lepke teljesítménytúrák

Vonyarcvashegy

2018. március 16. | Sportágválasztó

A térségi Forrásvíz Természetbarát Egyesület, valamint a Keszthelyi Asbóth Sándor Szakképző Iskola és Kollégium ISK, és a Zala Megyei TBSZ szervezésében immár 30. alkalommal kerül megrendezésre a „LEPKE” teljesítménytúra a Keszthelyi-hegység területén. 40, 25 és 15 km-es távokon indulhatsz.