Sportágválasztó Magazin

Címke: Tenisz

Állatorvosok, szőlészek, borászok sportoltak

Állatorvosok, szőlészek, borászok sportoltak

2018. szeptember 22. | Sportágválasztó

Az erős szél sem tudta kedvét szegni a sportolni vágyóknak Tatán. Szombaton rendezték meg az V. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét, ahol az agráriumban dolgozók több sportágban versenyeztek.

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

VI. Makói Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai

Gyere el, próbáld ki, válassz!

2018. szeptember 4. | Sportágválasztó

Szeptember 14–15-én (pénteken és szombaton), Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban 9-től 19 óráig több mint 30 sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. A belépés ingyenes.

Merkapt Kőbánya Teniszkupa

Merkapt Kőbánya Teniszkupa

Budapest

2018. augusztus 21. | Sportágválasztó

Épületgépészeti cégeknek rendezett teniszbajnokság a Merkapt Sportközpontban (1106 Budapest, Maglódi út 12/A), szeptember 8-án 8 órától, melyen 16 munkahely egy-egy versenyzője képviselheti a cégét és küzdhet meg a bajnoki címért.

Babos Tímea világelső

Babos Tímea világelső

Hétfőtől a magyar teniszező vezeti a WTA páros világranglistáját!

2018. július 10. | Sportágválasztó

Babos Tímea az elmúlt évek legjobb magyar női teniszezője, újra és újra kiváló eredményekkel örvendeztette meg a szurkolókat, egyúttal egyre előrébb kerülve a világranglistán. Hétfőtől (2018. július 16.) pedig vezeti majd a világranglistát párosban, ezzel ő a magyar tenisz első felnőtt világelsője!

Fucsovics ATP-tornát nyert

Fucsovics ATP-tornát nyert

36 év után nyert magyar teniszező ATP-versenyt!

2018. május 26. | Sportágválasztó

Fucsovics Marci ma Taróczy Balázs nyomdokaiba lépett. Utóbbi 34 évvel ezelőtt jutott be ATP-torna döntőjébe, 36 éve nyert ATP-tornát, 38 éve nyerte meg a genfi ATP-versenyt. Azóta nem tudott magyar teniszező hasonló eredményt felmutatni, egészen a mai napig. Fucsovics így már 45. a világranglistán!

Fantasztikus teniszgyőzelem

Fantasztikus teniszgyőzelem

A 18 éves Piros Zsombor először győzött le Top100-as ellenfelet

2018. január 2. | Sportágválasztó

A tavalyi junior Ausztrál Openen diadalmaskodó Piros Zsombor (631.) az új-kaledóniai Noumea városának 75 000 dolláros ATP Challenger versenyén a selejtezőből kiharcolta a főtáblára jutást, ahol rögtön megkapta az 1. helyen kiemelt francia Julien Benneteaut (56.).

Tenisz

Tenisz

2018. május 15. | Sportágválasztó

A tenisz az egyik legnépszerűbb sportág. A játékot a teniszpá­lyán két elkülönített térfélen játssza teniszütővel és teniszlabdával – egyéni mérkőzés esetén egy-egy játékos, páros mérkőzésen két-két játékos. Cél: az ellenfél térfelére ütni a labdát úgy, hogy azt ő ne tudja szabályosan vissza­ütni.