Budapest Európa Sportfővárosa – Konferencia és tanácsadás

Jövő szombaton megrendezik a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 programsorozat sportszakmai nyitóeseményét. A helyszín a Testnevelési Egyetem, a konferencia pedig a TE Tárt Kapus Programja címet kapta.

A nagyszabású, előadásokat, tanácsadó programokat, valamint a Testnevelési Egyetem bizonyos részeinek bemutatását is magába foglaló rendezvényről Mocsai Lajos, az intézmény rektora az MTI-nek azt mondta: a konferencia legfontosabb pontja az egyetem számára az lesz, hogy a Fővárosi Közgyűléssel 1915-ben megkötött szerződésüket ünnepélyes keretek között megerősítik.

„A sport, a testkultúra, a testnevelés és az egészséges életmódra nevelés számára ez az év olyan időszak lesz, amit fel szeretnénk használni a programjaink megismertetésére” – jelentette ki a rektor.

A jövő szombati konferencia megnyitóját 10 órakor tartják, az első előadások 10.30 órakor kezdődnek. Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!