A főváros a sport és a kultúra fellegvára

2019. február 21.-24. között az Utazás Kiállítás Budapest standján „Budapest a sport és a kultúra fellegvára” tematikában rendeznek kiállítást.

A február 21-ei a szakmai napon – más sportolók mellett – Kovács Ágnes, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő, Budapest kulturális és turisztikai nagykövete; Imre Géza, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar párbajtőrvívó lesz vendég. Február 22-én Szilágyi Liliána, Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres ifjúsági olimpia bajnok, a magyar úszósport első junior vb-érmese, valamint Lőrincz Tamás és Kiss Balázs birkózók adnak interjút a Budapest standon. Ezt követően a Magyar Öttusa Szövetség élsportolói: Alekszejev Tamara, Kovács Sarolta, Demeter Bence, Kasza Róbert, Marosi Ádám, valamint Kállai Ákos női szövetségi kapitány, Martinek János férfi szövetségi kapitány és Magyary István a válogatott vívóedzője kerekasztal beszélgetését követheti a közönség. Eközben a vívószövetség által felállított páston vívóbemutatót rendeznek, illetve laser run állásoknál lehet majd kipróbálni a lövészetet. Pusztai Liza, valamint Márton Anna vívót Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke kíséri a pástra és a színpadra – tudósít a BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ. 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!