Sportágválasztó Magazin

Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület

Sí- és snowboard oktatás

2018. január 8. | Sportágválasztó |  376 | |

EgyesületOktatásSíelés

Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület

A Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület, illetve az egyesület oktatói a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (továbbiakban: SMSZ) minősített tagjai, azaz síoktatói szakmai munkájukat a hazai és nemzetközi követelményeknek megfelelően végzik.

Nemcsak minősített, hanem szimpatikus oktatói gárda. Ez persze nem meglepő, hiszen hitvallásuk szerint is az az elsődleges céljuk, hogy ne csak oktassanak, hanem meg is szerettessék a sí és snowboard sportágakat. Ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartanak a gyerekeknek, az oktatás tehát jó hangulatban zajlik, és egyébként is a fiatalos lendület, jókedv jellemzi a csapatot. A türelem és a maximális szakmai felkészültség mellett, persze. :)

Kaland, élmény, közösség

Ez a mottó, és valóban. A családbarát hozzáállásból is adódóan tanítványaik többségével baráti viszonyt ápolnak, jó közösség alakult ki és bővül folyamatosan.

Vállalnak csoportos oktatást és természetesen kiscsoportosat vagy egyénit is, ha valaki ezt igényli. A megszerzett tudást pedig síutakon, sítáborokban fejlesztheted tovább.

Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület

2018. január 8.EgyesületOktatásSíelés