Online előnevezés február 16-ig a BBU Föld Alatti Futásra
Nevezz online február 16-ig a BBU Föld Alatti Futásra, fizesd be nevezési díjad, és ez által szerezd meg egyedi technikai pólódat!
Online előnevezés február 16-ig a BBU Föld Alatti Futásra
Nevezz online február 16-ig a BBU Föld Alatti Futásra, fizesd be nevezési díjad, és ez által szerezd meg egyedi technikai pólódat!
Kevesebb, mint 10 nap múlva zárul az előnevezés a negyedik BBU Föld Alatti Futásra, mely idén is különleges útvonallal és változatos effektekkel várja azokat a futókat és túrázókat, akik exkluzív környezetben szeretnék gyarapítani kilométereik számát.
További infók és versenykiírás →
Nevezz a futó számokra előzetesen február 16-ig, hogy a földalatti élmény mellé tiéd lehessen az eseményre készülő egyedi technikai póló, melyben azok a futók részesülhetnek, akik az online nevezési időszak végéig befizetik a nevezési díjat.
Nevezz most! →
Ajándék Ötpróba regisztráció minden futónak és túrázónak is!
A nevezési díjon felül minden résztvevő ingyenes Ötpróba regisztrációban részesül, mellyel a Föld Alatti Futás alkalmával 1 és 4 Ötpróba ponttal gazdagodhatnak a 7 és a 21 km-es táv teljesítői.
További infók az Ötpróbáról →
BRAND TESTER Park belépő minden indulónak!
Március 11-én 150 TOP márka termékét és szolgáltatását tesztelheted egyetlen belépővel a Hungexpón, egy lehengerlő családi márkatesztelő élményparkban. A BBU Föld Alatti Futáson résztvevő futók és túrázók ajándék családi (2 felnőtt + 2 gyerek) belépőt kapnak a rendezvényre. A belépővel 4 főig bármilyen létszámban felhasználhatók a jegyek. Az eseménynek külön sportszektora is lesz, ahol a legújabb sportkiegészítők mellett, az Eisberg Sportszínpad programjai között alakreform, kangoo, gymstick vagy pilates órákat is lehet tesztelni, de a futók is találnak maguknak izgalmas lehetőségeket.
Március 11-én egy napra mindenki igazi márkatesztelővé válhat a Hungexpón!
Brand Tester Park Budapest →
Nevezz most a BBU Föld Alatti Futásra →
Csatlakozz a futás Facebook eseményéhez →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu