BBU Föld Alatti Futás – Pénteken zárul az előnevezés!
Február 16-án zárul az előnevezés a BBU Föld Alatti Futásra, azaz már csak két napod van, hogy a földalatti élmény mellé Tiéd legyen az esemény egyedi technikai pólója!
BBU Föld Alatti Futás
Pénteken zárul az előnevezés!
Február 16-án zárul az előnevezés a BBU Föld Alatti Futásra, azaz – ha még nem neveztél – már kevés időd van, hogy a földalatti élmény mellé Tiéd legyen az esemény egyedi technikai pólója!
Az idei év új versenykiírása alapján azok a futók részesülhetnek az esemény egyedi technikai pólójában, akik az előnevezés végéig, azaz február 16. éjfélig befizetik a fizetés pillanatában érvényben lévő nevezési díjat.
Ne fuss ki az időből! Határidőn kívüli befizetések esetén már nem jár póló a nevezés mellé, így siess, hogy február 16. éjfélig megérkezzen a nevezési díjad, és a rajtszámod mellé felvehesd egyedi technikai pólódat is!
További infók és versenykiírás →
Nevezz most! →
Túrázz a föld alatt!
Ha nem futva, hanem gyalog szeretnéd gyarapítani kilométereid számát, akkor nevezz a Föld Alatti Túrára, melynek távja a földalatti pincerendszerben halad végig, látványos effektek és egy túravezető kíséretében, aki bemutatja a labirintus történetét és további érdekességeket mesél az egykori kőbányából kialakított földalatti tároló és járatrendszerről.
A túrázókat sem hagyjuk jutalom nélkül! A 3,5 km-es táv teljesítői az esemény grafikájával ellátott egyedi kitűzővel gyarapíthatják gyűjteményüket.
Nevezz most! →
Egyedi Ötpróba befutóérem és ingyenes regisztráció minden teljesítőnek!
A különböző távok közül válaszd ki az edzettségi állapotodnak leginkább megfelelőt, hogy Tiéd legyen a teljesítésért járó egyedi befutóérem, melyhez most ingyenes Ötpróba regisztráció is jár!
Gyarapítsd Ötpróba pontjaidat a 7 vagy 21 km-es távon, és váltsd be pontjaidat garantált Adidas jutalmakra!
További információk az Ötpróbáról →
Csatlakozz a futás Facebook eseményéhez →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu