Az inspiráció is nagyon fontos az aktív életmódhoz
Ezúttal olyan programokra is felhívjuk a figyelmed, melyeken nézőként vehetsz részt, azaz fizikailag nem, csak lelkileg tudnak adni. Úgy viszont nem keveset.
Az inspiráció is nagyon fontos az aktív életmódhoz
A sportoláshoz, aktív életmódhoz elengedhetetlen az inspiráció. Ezúttal olyan programokra is felhívjuk a figyelmed, melyeken nézőként vehetsz részt, azaz fizikailag nem, csak lelkileg tudnak adni. Úgy viszont nem keveset. Még a hétvége előtt elugorhatsz a családdal egy ingyenes szinkronkorcsolya bemutatóra, az aktív hétvége Húsvét hétfőn is folytatódhat, a rákövetkező hétre pedig egy legendás filmfesztivált ajánlunk.
Szinkronkorcsolya bemutató
március 29., Budapest, Gyakorló Jégcsarnok
A világbajnokság előtt még találkozhatsz a magyar szinkronkorcsolya válogatottal, a Team Passion egy hazai eseményen szeretné megköszönni az egész éves támogatást, szurkolást és szeretetet. A rendezvény ingyenes, vendégfellépők is lesznek, meglepetés is.
Bővebben →
Gerecse Tavaszi Terepfutás
március 31., Baj
A 3. Gerecse Tavaszi Terepfutás 26, 15 és 7,5 kilométeres távjai mellett lesz csokifutam is (minitáv 1,5 km és manótáv 400 m) a gyerekeknek, illetve az íjászatot és a sportlövészetet is ki lehet próbálni a verseny ideje alatt.
Bővebben →
Tavasz van! túra
március 31., a Mozgásban a család túrasorozat első túrája
2018-ban, a Családok Éve alkalmából rendezik meg a Mozgásban a család túrasorozatot, ami 4 túrából áll a Budai-hegységben, 5 és 10 km-es távokon. A túrasorozaton való részvétel regisztrációhoz kötött, de ingyenes a család minden tagja számára. Az első túra a Tavasz van!
Bővebben →
Jásdi Nyuszitúra
március 31., Jásd
A Gaja-völgy Egyesület harmadik alkalommal rendezi meg a Húsvéti Nyuszitúráját, mely a Gaja-völgyi túrák sorozatának népszerű helyszínéről, Jásdról indul. Négy táv közül választhatsz (35, 25, 15, 8 km), kisebb gyerekekkel természetesen érdemesebb a rövidebbet. Mindegyik táv érinti a Római fürdőt.
Bővebben →
Tojás teljesítménytúrák
április 2., Budapest
A húsvétnak természetesen nagyobb hagyománya van, de azért a Tojásnak sem kell szégyenkeznie, idén lesz a 22. rendezés. Hagyományosan Húsvét hétfőn, tehát ha a locsolás része kevésbé vonz az ünnepnek, remek alternatíva. Négy táv van, a rövidebb akár családdal is bevállalható.
Bővebben →
Banff Hegyifilm Fesztivál
április 11–13., Budapest, Corvin Mozi
A kanadai Banff Mountain Film Festival a világ legkiválóbb fesztiválja a maga műfajában. Évről évre itt mutatkoznak be a legújabb hegyi témájú dokumentumfilmek, legyen szó hegyisportokról, felfedezésről, kalandról vagy éppen hegyi kultúrákról és környezetvédelemről.
Bővebben →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto