A hét sportja: jégkorong
Vasárnap kezdődik a Divízió 1/A világbajnokság, ahol újra a legjobbak közé való feljutás a tét.
A hét sportja: jégkorong
Vasárnap kezdődik a Divízió 1/A világbajnokság, ahol újra a legjobbak közé való feljutás a tét. Egy felkészülési meccsen még lehet látni a magyar jégkorong-válogatottat a vb előtt. A felnőtt magyar női válogatott bronzérmet szerzett a franciaországi Divízió 1/A világbajnokságon, az U18-asok srácok pedig remekelnek a kijevi világbajnokságon,. A sportág egyre népszerűbb Magyarországon, az utánpótlásért biztosan nem kell aggódnunk.
Magyarország–Ukrajna hokimeccs
április 22., Budapest
A magyar válogatott utolsó felkészülési mérkőzése a világbajnokság előtt. A magyar jégkorong-válogatott vb-mérkőzéseire hónapok óta minden jegy elfogyott. Április 22-én, vasárnap kezdődnek a világbajnokság küzdelmei a Divízió 1 A csoportban, Budapesten. A magyar-ukrán felkészülési mérkőzés az utolsó alkalom, hogy láthasd a srácokat a vb előtt, és még van pár jegy!
Bővebben →
Élen a hokivébén
A magyar U18-as jégkorong-válogatott elveszítette a veretlenségét, mindössze egy góllal alulmaradva a házigazdákkal szemben a kijevi Divízió 1/B világbajnokságon. Jobb gólkülönbségének köszönhetően (három kör után a legtöbb lőtt és a legkevesebb kapott góllal) még mindig a csoport élén áll.
Bővebben →
A jégkorongkapu őre: Márkus Levente
A 17 éves, utánpótlás-válogatott hokikapussal beszélgettünk. Levente mai tizenéves, miközben az UTE utánpótlás-sportolója, kiemelkedő eredményekkel. Négy éve válogatott jégkorongkapus. Kanadában az UTE U16 csapatával megnyerték a KIBIT Tornát, EBEL junior liga második helyezettek, U16 magyar harmadik helyezettek.
Bővebben →
Jégkorong
A jégkorong a csapatsportok között az egyik leggyorsabb játék. A tiszta játékidő 60 perc, három 20 perces harmadra felosztva. A játéktér Európában általában 30×60 méter, a sarkokban lekerekítve, melyet palánk vesz körül. A jégkorong is kipróbálható volt a IV. Téli Sportágválasztón.
Bővebben →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto