Válassz sportágat!
Elindult a regisztráció a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra! Számos sportágat kipróbálhatsz, köztük az általunk a hét sportjának választott crokinole-t is.
Válassz sportágat!
Elindult a regisztráció a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra! Számos sportágat kipróbálhatsz, köztük az általunk a hét sportjának választott crokinole-t is. Zajlik a jégkorong-világbajnokság, de pontosan melyik is? Ha nem tudtad, hogy hokiban többet is rendeznek, kattints! Gyönyörű tavaszi időnk van, több programot is ajánlunk. Különösen felhívjuk a figyelmedet az Ötpróba eseményeire!
XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó
Budapest, május 25–26.
XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI. 2018. május 25–26. (péntek-szombat) 9–17 óra között, a Merkapt Sportközpontban. A rendezvényre a belépés INGYENES! Csak egy gyors regisztrációt kérünk.
Tovább a regisztrációra →
A hét sportja: Crokinole
Annak, hogy ezt a közel 150 éves, kanadai eredetű játékot, mint a hét sportját ajánljuk, több oka van. A legfontosabb, hogy a hétvégén kerül sor az első Európa-bajnokságra, ráadásul Budapesten! Érdemes kimenni szurkolni, a crokinole nagyon népszerű volt a Téli Sportágválasztón is.
Bővebben →
Lesz-e budapesti csoda?
Április 22-én, vasárnap kezdődtek Budapesten a divízió 1-es jégkorong világbajnokság A csoportjának küzdelmei (a cikkben elmagyarázzuk a hoki-vb rendszerét is), és a világ legjobbjának kikiáltott szurkolótábor előtt a magyar válogatott kiharcolhatja a feljutást a legjobbak közé.
Bővebben →
Riviéra TúraWeekend
Alsóörs, Veszprém, Felsőörs, április 28. – május 1.
Áttúrázhatod a május 1-i hosszú hétvégét! Vigyél magaddal barátokat, gyerekeket, szülőket, a szervezők minden korosztályra gondoltak a távoknál. Ha teljesítitek a 4 nap, 4 túra kihívást, ajándékot is kaptok. Ha nem értek rá mind a négy nap, az sem baj, bármelyik nap megfelelő a kikapcsolódásra.
Bővebben →
Borvidék Félmaraton
Szekszárd, május 5.
Egy igazán hangulatos futónap Szekszárdon. A 9. Tolle Borvidék Félmaraton természetesen több távot takar, lesz gyerekfutam is a kisebbeknek, a nagyobb gyerekek választhatják a 4,7 km-es távot, de akár félmaraton plusz (29 km) váltót is futhat a család. Ötpróba-pontokat is gyűjthettek.
Bővebben →
Kínok Kínja kerékpárverseny
Esztergom, május 6.
A XVI. Kínok Kínja Nemzetközi Kerékpáros Mezőnyverseny két távon zajlik. A 123 kilométeres táv szintemelkedése is komoly, a rövidebb, 27 km-es távra simán benevezhetsz a családdal, ha szeretnéd átélni egy országúti bringaverseny hangulatát. Ötpróba-pontokat is gyűjthettek.
Bővebben →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto