Családi program: akadályfutás
Erre a családi programra még a kamaszokat is rá lehet venni, de a kisebb gyerekek is imádni fogják. Nem hiányozhat az Ötpróba-programok kínálatából sem. Két hét múlva itt a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó! Regisztráltál már?
Családi program: akadályfutás
Egyre többen futnak szabadidejükben, az egészségük érdekében és az élmény miatt is. Az akadályfutások is egyre népszerűbbek. Erre a családi programra még a kamaszokat is rá lehet venni, de a kisebb gyerekek is imádni fogják. Nem hiányozhat az Ötpróba-programok kínálatából sem. Két hét múlva itt a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó! Regisztráltál már?
Brutálfutás
Extrém kaland, gyerekkel
Az extrém futóversenyek egyre népszerűbbek, az okokról számtalan elmélet született, unatkozó háziasszonyokkal vagy éppen kiégett menedzserekkel a középpontban. Egy biztos, óriási élmény lehet kicsinek és nagynak, olyan családi program, amit még kamasz gyereked is értékelni fog. Kipróbáltuk.
Tovább a blogbejegyzéshez →
Spartan sprint
Új sportágat próbál a család
Bő lére eresztett első Spartan Race-es élményeimről készült beszámolómból megtudhatjátok, hogy egy ultrafutó tud-e kötélre mászni, hogy mit kell csinálni egy versenyen, ha száraz tenyérre van szükséged, miközben nyakig sáros vagy, és hogy végül be kellett-e mennie Árcsinak a tóba.
Tovább a blogbejegyzéshez →
Brutálfutás 7.0
Nyáregyháza
Nem lesz könnyű, de imádni fogod! Életed leghosszabb 7 kilométere! Hasonló jópofa szlogenekkel biztatnak a szervezők, és tényleg. Óriási élmény, különösen családdal, barátokkal egy futamban indulni. A „nevezéskor még jó ötletnek tűnt” is remek poén, nevezzetek! Idén Ötpróba-pontokért is.
Bővebben →
XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó
május 25–26. (péntek-szombat)
Több mint száz sportágat próbálhatsz ki május 25–26-án, a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón! A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ott a helyem, regisztrálok →
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
Ne szárítsuk a sivatagot!
A reggeli kapkodás miatt sokszor indulunk el otthonról korgó gyomorral, esetleg futtában felhörpintjük szokásos kávénkat...
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
Magos ropogós
Egészséges reggelizőszelet, kiváló napindító. Hamar elkészül és jól eláll, akár két hétre való mennyiséget is legyárthatunk belőle.
Bejegyzés az Ételválasztó blogon →
alt text here
Bringamágia
Amikor gyerekként arról gondolkoztam, hogy milyen lesz, ha egyszer „én is ANYUKA leszek” (a lányom szavajárásával élve) többször bevillant egy kép. Bringázom a gyerekeimmel és férjemmel. Együtt tekerünk gyönyörű tájakon, és nagyokat kacagunk. Aztán eltelt sok-sok év, és lám, együtt cangázik az egész családom…
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Sárvári 12 órás futóverseny
A Sárvár 12 órás futás, a sárvári vár körül kijelölt 1,033 km-es pályán zajlik. 12 órán keresztül körözünk, ami jó esetben kb. a Budapest–Siófok távolságnak felel meg. Meg lehet állni, ülve enni, aludni mindazoknak, akik nem azért vannak most itt, mint én: 24 órás Európa-bajnokság, főpróba indul...
Bejegyzés a VikRun blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto