Találkozz olimpikonokkal!
A májusi Budapesti Nagy Sportágválasztón ezúttal is számos magyar olimpikonnal találkozhatsz. Sőt, együtt is sportolhatsz velük! Vagy valamelyik sokszoros világbajnokunkkal…
Találkozz olimpikonokkal!
A májusi Budapesti Nagy Sportágválasztón ezúttal is számos magyar olimpikonnal találkozhatsz. Sőt, együtt is sportolhatsz velük! Vagy valamelyik sokszoros világbajnokunkkal… A rendezvény továbbra is ingyenes, csak regisztrálnod kell. Több mint száz sportágat próbálhatsz ki, biztos, hogy megtalálod közöttük a saját sportodat. Gyere el! Találkozz nagyszerű sportolókkal! Próbálj ki minél több sportágat! Várunk szeretettel!
Ott a helyem a Sportágválasztón →
Micsoda nevek!
Sztársportolók egész sorával találkozhatsz a májusi Budapesti Nagy Sportágválasztón!
Dr. Baji Balázs, Cseh László, Gangl Edina, dr. Kiss Gergely, Mohamed Aida, hogy csak néhány nevet említsünk a nagyszerű sportolóink közül, akikkel találkozhatsz a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A május 25–26-án megrendezett eseményen – ahol több mint 100 sportágat próbálhatsz ki – akár együtt is sportolhatsz olimpikonjainkkal!
Ezt nem hagyom ki →
Válassz sportágat!
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón több mint száz sportágat próbálhatsz ki!
A Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényeken már évek óta 100 fölött van a kipróbálható sportágak száma. A klasszikus sportágak mellett számos különlegességgel, újdonsággal is találkozhatsz. Látványos fellépések, bemutatók is színesítik a programot. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ennyi sportág?! Megnézem! →
Több mint száz sportágat próbálhatsz ki május 25–26-án, a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón! A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ott a helyem, regisztrálok →
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó Támogatói
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
„Az én anyukám egy futó anyuka”
„Az én anyukám egy futó anyuka. Olyan, mint a többi anyuka, csak sokkal menőbb.” Ja, nem olyan, mert a többi anyuka ott lesz az ovis ballagáson, futóverseny helyett. Mikor ad hozzá és mikor vesz el a családi életből, ha valamelyik szülő elkötelezett sportoló? Család vagy sport? Biztos mindig egyértelmű a döntés?
Bejegyzés a VikRun blogon →
alt text here
Pilisi akadályfutó versenyen
Szeretem a családias rendezvényeket, amelyek jól szervezettek és minden ízükben arról szólnak, amire hivatottak. Nincs sallang, nincs körülményeskedés, minden stimmel. Az évi közel 2500 hazai futóverseny és teljesítménytúra, valamint a sok-sok egyéb rendezvény közül kedvünkre válogathatunk.
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Napi félórányi séta fél egészség
A legolcsóbb, szinte nulla forintból elkezdhető és bárki által űzhető sport a gyaloglás, amit bármikor el lehet kezdeni, aminek jótékony hatása rövid idő alatt jelentkezik.
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
Magos mini ciabatta
A ciabatta finom olasz kenyérféle, kívül ropog, belül puha. Igazi szendvicsnek való és elkészíteni sem ördöngösség. Magos változata egészségesebb és ízletesebb.
Bejegyzés az Ételválasztó blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto