Színes sportágválasztás
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón számos játék, program színesíti a kínálatot.
Színes sportágválasztás
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón számos játék, program színesíti a kínálatot. A Decathlon ügyességi játékkal készül, és ajándékokra beváltható pontokat gyűjthetsz a Coca-Cola Testébresztő programmal is. A rendezvényen több mint száz sportágat próbálhatsz ki, és egy ingyenes mérés segítségével megtudhatod, melyik illik leginkább a testalkatodhoz. Sportági bemutatók, nyílt edzések is lesznek, és számos olimpikonnal is találkozhatsz. Sőt, együtt is sportolhatsz velük!
Ott a helyem a Sportágválasztón →
Pattanj fel a Decathlon-fára!
A Decathlon sok újdonsággal készül a májusi Budapesti Nagy Sportágválasztóra
A mai gyerekek szinte már annyi sport közül választhatnak, ahány levél dúsítja a fákat ilyenkor tavasszal! Pattanj fel a Decathlon fájának Sport-ágára és nézz körül milyen sokféle mozgásforma rejtőzik a lombok között! A Decathlon idén is ott lesz a Budapesti Nagy Sportágválasztón, május 25–26-án.
Bővebben →
Coca-Cola Testébresztő program
Érdemes csatlakoznod!
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón újra találkozhatsz a Coca-Cola Testébresztő programmal, és még több pontot gyűjthetsz, amiket később értékes ajándékokra válthatsz! Találkozzunk újra május 25–26-án!
Bővebben →
Melyik sportág illik a testalkatodhoz?
Jelentkezz itt a május 26-i ingyenes sportantropometriai mérésre!
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó szombati napján, május 26-án újra ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálja a Nagy Sportágválasztó a látogatóknak. A 7 éves kortól elvégezhető mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez.
Bővebben →
Válassz sportágat!
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón több mint száz sportágat próbálhatsz ki!
A Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényeken már évek óta 100 fölött van a kipróbálható sportágak száma. A klasszikus sportágak mellett számos különlegességgel, újdonsággal is találkozhatsz. Látványos fellépések, bemutatók is színesítik a programot. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ott a helyem a Sportágválasztón →
Micsoda nevek!
Sztársportolók egész sorával találkozhatsz a májusi Budapesti Nagy Sportágválasztón!
Dr. Baji Balázs, Cseh László, Gangl Edina, dr. Kiss Gergely, Mohamed Aida, hogy csak néhány nevet említsünk a nagyszerű sportolóink közül, akikkel találkozhatsz a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A május 25–26-án megrendezett eseményen – ahol több mint 100 sportágat próbálhatsz ki – akár együtt is sportolhatsz olimpikonjainkkal!
Bővebben →
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó támogatói
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
Menjünk inkább rollerrel, anya!
Nincs időm mozogni, nem érek rá, nem fér bele, fáradt vagyok, nincs kedvem… Ezekre a kifogásokra találták ki a környezetbarát rollert (is). A közlekedés is lehet sport, az öt perc mozgás is ugyanolyan fontos, mint a napi több óra edzés. Nincs igazam?! Felnőttként rollerrel? Naná! Munkába rollerezés elegánsan?! Jöhet! Családi rollerezés? Bármikor!
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Bringázás, extrákkal
Eljön az idő, amikor kamasz gyerekünket hidegen hagyja a javaslatunk, hogy menjünk el egyet „csak úgy” bringázni, mi pedig nem értjük, mert kiskorában szívesen tekert velünk. Feladni nem szabad, az élményfaktort kell növelni. Erre lehet kiváló megoldás az osztrák kerékpárutak felfedezése.
Bejegyzés a Kamaszkorr blogon →
alt text here
Csíráztatás – egy csipet egészség
Tavasszal különösen, de az év bármely szakában lecsökkenhet szervezetünk vitamin- és ásványianyag-készlete. A különböző magvak csírája az étrendkiegészítők természetes alternatívája lehet.
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
Grillezett halcsomagok
Hangulatos nyári esték elmaradhatatlan kísérői a grillételek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges és rendkívül zamatos halételt ajánlunk a kertipartihoz.
Bejegyzés az Ételválasztó blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto