BBU Föld Alatti Futás – Pénteken zárul az előnevezés!
Már csak két nap maradt, hogy kedvezményes áron nevezz a június 24-én megrendezésre kerülő Szent László Napi Futásra.
Szent László Napi Futás
Kedvezményes előnevezés június 6-ig!
Már csak két napod maradt, hogy kedvezményes áron nevezz a június 24-én megrendezésre kerülő Szent László Napi Futásra, mely idén is Kőbányán, a már hagyományos Szent László Napok keretein belül valósul meg.
A BBU versenyekhez híven most is különböző távokon állhatnak rajthoz az érdeklődők: az ovis, sulis, családi futamokon kívül 5, 10 és 21 km-en bizonyíthatnak az indulók.
Újdonság, hogy idén a kőbányai céges csapatok is rajthoz állhatnak, és összemérhetik gyorsaságukat a számukra meghirdetett céges versenyben.
Ha már neveztél, ne felejtsd el június 6-ig befizetni a nevezési díjat, mert a kedvezményes előnevezés csak ebben az esetben válik érvényessé.
Az esemény az Ötpróba programsorozat hivatalos pontszerző állomása is, az 5, 10 vagy 21 km-t teljesítők, 1, 2 vagy 4 Ötpróba pontot zsebelhetnek be!
További infók és nevezés →
Nevezz most! →
Csatlakozz a futás Facebook eseményéhez →
Mozgás Éjszakája
Műegyetem rakpart, június 16., 21:00–4:00
A Mozgás Éjszakája Budapest legsportosabb fesztiválja. 15 sportágat próbálhatsz ki. Futhatsz és bringázhatsz a kivilágított Budapesten. Zumbázhatsz sokezred magaddal, jógázhatsz a csillagok alatt, sárkányhajózhatsz a Dunán, de olyan különlegességeket is kipróbálhatsz, mint a lábtoll-labda vagy a teqball. Erre az éjszakára te is sportcsillaggá válhatsz.
A rendezvény ingyenes, regisztrációval biztosíthatod a helyed a programokra. A futáson és a bringázáson egyben megszerezheted első Ötpróba-pontjaidat, és most ingyenesen regisztrálhatsz az egész Ötpróba sorozatra.
Részletes program és regisztráció →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu