Sportágválasztó szezon
Extrém időjárási körülmények között, mégis napi látogatási rekordot döntve, sikeresen lezajlott a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó.
Sportágválasztó szezon
Extrém időjárási körülmények között, mégis napi látogatási rekordot döntve, sikeresen lezajlott a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó. Vidéken is voltak, illetve lesznek – ezen a hétvégén is – Nagy Sportágválasztók, nem túlzás azt állítani, hogy most van a szezon. Ősszel újra lendületet kap a sportágválasztás, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen még csak a nyarat indítjuk! Egy igazi nyárindító sportfesztivál lesz a budapesti Duna-parton, június 16-án: a Mozgás Éjszakája!
A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztót támogatták:
Sportágválasztás szélsőséges időjárásban
A XXII. Budapest Nagy Sportágválasztó sikeres volt, újabb rekordot döntött
A pénteki napon a „vizes sportoké” volt a főszerep, a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó első napját erős esőzéssel lepték meg az égiek. Fantasztikus volt látni, hogy több oktatási intézményből így is ellátogattak a rendezvényre, amely másnap – már napsütésben – napi látogatói csúcsot döntött!
Bővebben →
Kecskeméti Nagy Sportágválasztó
A VIII. Kecskeméti Nagy Sportágválasztót június 8-án (pénteken) rendezik, a kecskeméti Arany János Általános Iskolában. Tavaly 35 egyesület várta a 10 iskolából érkező közel 3000 gyereket, és persze a családokat. Idén még több sportágat szeretnének bemutatni az érdeklődőknek.
Bővebben →
Tatai Nagy Sportágválasztó
A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenkit szeretettel várnak a rendezvénynek helyet adó edzőtáborban, ahol a jól ismert sportágak mellett különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak az érdeklődők. Az eseményen több mint 25 sportág mutatkozik be.
Bővebben →
Mozgás Éjszakája
Nyárindító sportfesztivál a Duna-parton, június 16-án éjszaka, a Műegyetem rakparton és a Pázmány Péter sétányon
Milyen érzés lehet sportcsillagnak lenni? Próbáld ki tehetségedet 15 sportágban, és átélheted egy éjszaka erejéig! Idén nyáron ez a legjobb alkalom arra, hogy megtaláld a hozzád illő mozgásformákat. Úgyhogy elő a sportcipővel, és találkozzunk a gyönyörűen kivilágított rakparton!
További infók →
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
Nyári tábor szezON
Közeledik a nyári szünet, és egyre gyakrabban kérdeznek minket a kollégák, ismerősök, barátok. „Mit terveztek idén nyárra?” „Hogyan oldjátok meg a gyerekeket?” „Milyen táborba mennek?” „Hogyan választotok tábort nekik?” „Egyáltalán hol lesznek a gyerekek a két és fél hónapos nyári szünetben?”
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Kamaszok sportágválasztása
A kamaszkor egyik sajátossága az érdektelenség, legalábbis olyan dolgok iránt, melyek nem lépik át az ingerküszöböt. Te meg csodálkozol, hogy a korábban lelkesen együtt töltött órák száma egyre csökken, a közös sportolásokat különösen ideértve. Séta, kirándulás, bringázás „csak úgy”? Ugyan már!
Bejegyzés a Kamaszkorr blogon →
alt text here
Elkezdődött a kullancsszezon
Elérkezett, amire senki sem várt. Kisütött a nap, esett az eső, ideális időjárás a kullancsok rohamos szaporodásához. A kullancsokkal és az általuk terjesztett betegségekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat sokan ismerik, ám tévhitek is vannak.
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
100 éve a kötélhúzás is olimpiai sportág volt
Felmerült, hogy 2020-ban Tokióban ezzel a sportággal is bővüljön az Olimpia programja. Bár erre kevés esély van, nem árt tudni, hogy a kötélhúzás 1900–1920 között a modernkori nyári olimpiai játékok programjában is szerepelt.
Bejegyzés a Régvolt blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto