A Mozgás Éjszakája
Egyszerűen ott kell lenned!
A Mozgás Éjszakája
Egyszerűen ott kell lenned! A Mozgás Éjszakáját nevezhetnénk akár Esti Sportágválasztónak is, de igazából egy nagy, ingyenes szabadidő-fesztivál, 20 000 résztvevővel, 16 sportággal és óriási hangulattal a kivilágított budapesti Duna-parton. Természetesen Ötpróba-pontokat is gyűjthetsz. Ha ezzel nem várnál szombat estig, napközben is lesz (mint minden hétvégén) Ötpróba-partner rendezvény. Szombati program tehát pipa. Napközben Brutálfutás, este Mozgás Éjszakája. Hajrá!
Nyárindító sportfesztivál a Duna-parton, június 16-án éjszaka, a Műegyetem rakparton és a Pázmány Péter sétányon
Milyen érzés lehet sportcsillagnak lenni? Próbáld ki tehetségedet 15 sportágban, és átélheted egy éjszaka erejéig! Idén nyáron ez a legjobb alkalom arra, hogy megtaláld a hozzád illő mozgásformákat. Úgyhogy elő a sportcipővel, és találkozzunk a gyönyörűen kivilágított rakparton!
Bővebben →
Brutálfutás 7.0
Nyáregyháza
Nem lesz könnyű, de imádni fogod! Életed leghosszabb 7 kilométere! Hasonló jópofa szlogenekkel biztatnak a szervezők, és tényleg. Óriási élmény, különösen családdal, barátokkal egy futamban indulni. A „nevezéskor még jó ötletnek tűnt” is remek poén, nevezzetek! Idén Ötpróba-pontokért is.
Bővebben →
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
Fej vagy sírás?
Érdekfeszítő novella egy 24 órás ultrafutó Európa-bajnokságról
Az ultrafutóversenyek előtt fejben előre lejátszom az összes esetlegesen felmerülő problémát, és azok megoldását. Ám a 101-es szobában egész más törvények érvényesülnek. Égi magaslatok és pokoli mélységek a folyamatos futás közben, egy teljes napon át, Európa legjobbjaival szemben. 24 óra futás több, mint sport.
Bejegyzés a VikRun blogon →
alt text here
Családi extrémsport: csizmadobálás
Finnországtól a Csikóvári Lovastanyáig
A finnek nemzeti játékával először egy ausztriai kiránduláson találkoztunk „komolyan”, ahol gumicsizmával kellett eltalálni az ágasfára felkötözött tárgyakat és a legtetején elforgatni a szélkakast. Ugyanitt volt kosárba csizma-hajítás és gong-megszólaltatás csizmával.
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Nyomelemek
Szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez a vitaminbevitel mellett oda kell figyelnünk az ásványi anyagok bevitelére is, hisz’ ezek kiürülése a szervezetből ugyanúgy hiánybetegségeket okozhat, mint a vitaminhiány.
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
Sellők
Mióta szinkronúszás a vízibalett?
Bő fél évszázaddal ezelőttig még vízibalettnek nevezték azt az igen látványos sportágat, amit ma szinkronúszásnak ismerünk.
Bejegyzés a Régvolt blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto