Kolonics György emlékevezés
Az emlékevezés mellett további három lehetőséget ajánlunk figyelmedbe, ha a hétvégén a Balatonhoz közel vagy.
Kolonics György emlékevezés
Idén is megrendezik a Kolonics György fáklyás emlékevezést. Részt lehet venni saját hajóval, illetve korlátozott számban sárkányhajókban is biztosít helyet a Kolonics György Alapítvány.
Bővebben →

További három lehetőséget ajánlunk a figyelmedbe, ha a hétvégén a Balatonhoz közelebb vagy, mint a fővároshoz. A Balaton-átúszás és a Balaton-átevezés is kiváló program, de remek mókának ígérkezik a Balaton kisebbik felének a megkerülése, bringával, éjszaka.
Balaton-átevezés
Irány Fonyód és a Balaton-átevezés egészen Badacsonyig, majd vissza! Vágjatok neki a tónak, szinte bármilyen hajóval, tetszőleges társasággal és győzzétek le a 10,2 kilométeres távot! Mutassátok meg, hogy nálatok nincs gyorsabb vagy éppen vidámabb legénység az egész Balatonon! Ötpróba-pontokért is.
Bővebben →
Balaton-átúszás
Ha van esemény, amit nem kell egy, úszást szerető embernek sem bemutatni, az a 36. Lidl Balaton-átúszás. Révfülöp és Balatonboglár között hajók sorakoznak, bóják jelzik 500 méterenként a távot. Az 5,2 kilométer megtételével 4 Ötpróba-pontot szerezhetsz. Az életre szóló élményről nem is beszélve.
Bővebben →
Iccakai Kiskör – balatoni bringatúra
A Balatonkör rendezőinek éjszakai örömtúrája, indulás 21 órakor, cél a 22 órás komp, illetve a Balaton kiskör teljesítése, több tervezett megállással, pihenővel. Helyszíni nevezés nincs, csak előnevezni lehet, és érdemes. Jó szívvel ajánljuk figyelmedbe a programot, Ötpróba-pontokat is gyűjthetsz.
Bővebben →
Friss a Sportágválasztó blogon:
Fluid images
Mikor sportol anya?
Ma elmegyek edzésre, vagy futok egyet – ez a tervem. Sokadszorra munka után. Hazaérünk. Pakoljki, innikérek, nézzükmegezt, játsszunk, holnaprakellegykép, csinálsznekemvalamitenni, olvassmesét, elmegyünkbringázni, zöldpólókell, nincskészaházim, palántátkellvinniholnapra, megjöttapa, holakulcsom… És akkor mikor sportol anya? Akkor, ha csinál magának időt rá.
Bejegyzés a Gyerekkel, aktívan blogon →
alt text here
Fej vagy sírás?
Az ultrafutóversenyek előtt fejben előre lejátszom az összes esetlegesen felmerülő problémát, és azok megoldását. Ám a 101-es szobában egész más törvények érvényesülnek. Égi magaslatok és pokoli mélységek a folyamatos futás közben, egy teljes napon át, Európa legjobbjaival szemben. 24 óra futás több, mint sport.
Bejegyzés a VikRun blogon →
alt text here
Pollennaptár
A hazánkban jellemzően allergén fás és lágy szárú növények. Allergia minden esetben a virágporra alakul ki. A táblázatban az allergenitás erőssége, a virágzás időtartama.
Bejegyzés az Egészségválasztó blogon →
alt text here
A velocipéd hőse
Mai szemmel is figyelemre méltó a hazai túrakerékpározás úttörője, Zmertych Iván nem mindennapi teljesítménye. A huszonöt éves Nyitra megyei földbirtokos 1880 júniusában, három hét alatt, velocipéden tette meg Londontól Budapestig a több mint 1200 mérföldnyi utat.
Bejegyzés a Régvolt blogon →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto