Jövő héten újra Nagy Sportágválasztó!
100-nál is több sportágat próbálhatsz ki profik segítségével, a Budapesti Nagy Sportágválasztón. Ha pedig extra motivációra vágysz, találkozhatsz számos olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal is egy beszélgetés vagy közös edzés erejéig.
100+ sportág | 20 000 ember | olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora
Jövő héten újra jön a Nagy Sportágválasztó
Legutóbb 20 000 lelkes gyerek és felnőtt sportolt velünk szuper hangulatban, most még ennél is nagyobb érdeklődésre számítunk – főleg, ha te is ott leszel! Közkívánatra ismét megtartjuk a Budapesti Nagy Sportágválasztót, ahol 100-nál is több sportágat próbálhatsz ki profik segítségével. Ha pedig extra motivációra vágysz, akkor találkozhatsz számos olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal is egy beszélgetés vagy közös edzés erejéig. De a sporton túl rengeteg más izgalmas program, például rajzverseny, tűzoltóbemutató és véradási lehetőség is vár rád.
Regisztrálok a Sportágválasztóra →
Ne maradj le a friss infókról; kövesd az eseményt a Facebookon!
Tovább a Facebook-eseményre →
Kinézett egy Sportágválasztóra,
ma a taekwondo bajnoka
Kopcsik Laura Junior Európa-bajnoki bronzérmes taekwondós eleinte tartott a küzdősportoktól. Az egyik Sportágválasztón azonban első látásra beleszeretett a később nagy kedvenccé váló sportágba, ma pedig már világbajnokságra készül. De hogyan jutott el idáig? Videónkban ő maga meséli el.
Érdekel Laura sikertörténete →
Tűzoltóbemutató és interaktív játékok a Sportágválasztón
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság visszatérő vendég a Nagy Sportágválasztón, ahol a tűzoltók füstsátorral, tálcatűz oltásával, szóróanyagokkal és a tűzmegelőzésről informáló kisfilmekkel hevítik majd fel a gyerekek hangulatát. Sőt: azt is megmutatják, hogy ők milyen sportokkal tartják karban magukat.
Megnézem a programot →
Rajzold le kedvenc sportágadat és nyerj!
Idén nem csak a mozgás és a felfedezés öröme miatt érdemes eljönni a gyerekeknek a Sportágválasztóra. Ha lerajzolják nekünk kedvenc sportágválasztós sportágukat, akkor értékes meglepetéseket nyerhetnek. Az első három helyezett ajándékcsomagot kap, a legkreatívabb rajz alkotója pedig egy felejthetetlen közös sárkányhajózásra viheti el az osztálytársait. Elő a színes ceruzákkal!
Elolvasom a részleteket →
Adj vért a Sportágválasztón!
Talán te is hajlamos vagy természetesnek venni, hogy egészséges vagy – miközben sok ember számára az egészség csak vágyálom. Értékeld, hogy neked megadatott, és kérjük, hogy segíts a rászorulókon! Egyéni és céges véradókat is várunk a Vöröskereszt standjánál a Sportágválasztón.
Elolvasom a részleteket →
Iratkozz fel a Sportágválasztó YouTube csatornájára!
Videós csapatunk szállítja a néznivalókat. Érdekességek, hasznos dolgok, felejthetetlen pillanatok a rendezvény előtt, alatt és után.
Kérem a videókat →
Friss videók a Sportágválasztó csatornáján:
Jön a 23.!
Jön a 23.!
A szeptember 14–15-én megrendezendő XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztóról dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó beszélt a Sportágválasztó Magazin videós csapatának.
Tovább a videóra →
Több sportágban kipróbálhatod magad!
Több sportágban kipróbálhatod magad!
Hogyan válasszunk sportágat? Mit ad a sport, a sportos közösség? Mire érdemes figyelni sportágválasztáskor? Ezekre a kérdésekre is válaszol a videóban dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok.
Tovább a videóra →
A katasztrófavédelem ismét ott lesz a Nagy Sportágválasztón
A katasztrófavédelem ismét ott lesz a Nagy Sportágválasztón
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság már visszatérő vendég a szeptemberi Nagy Sportágválasztón.
Tovább a videóra →
Miért jó neked, ha vért adsz?
Miért jó neked, ha vért adsz?
A vér nem pótolható élő anyag, mesterséges előállítása a tudomány mai állapota szerint nem lehetséges. Véradásra tehát szükség van, de ez nemcsak annak jó, aki kapja, hanem annak is, aki adja!
Tovább a videóra →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto