Ingyenes nevezés az október 23-ai 10. Kolonics György Emlékfutásra
Nevezz online a 10. Kolonics György Emlékfutásra és az ingyenes részvétel mellett a Tiéd lehet az egyedi Koló érem és póló, valamint az ajándék Ötpróba regisztráció!
Ingyenes nevezés
az október 23-ai
10. Kolonics György Emlékfutásra
Nevezz online a 10. Kolonics György Emlékfutásra és az ingyenes részvétel mellett Tiéd lehet az egyedi Koló-érem és póló, valamint az ajándék Ötpróba regisztráció!
Október 23-án kerül megrendezésre Buda legszebb környezetében, a Római parton a 10. Kolonics György Emlékfutás. Kolonics György kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus 10 éve, 2008. július 15-én, 24 nappal a 2008-as, nyári pekingi olimpia előtt, 36 évesen, váratlanul, edzés közben hunyt el. Koló aranyesélyesként készült ötödik olimpiájára, ahol C2-ben 500 és 1000 méteren Kozmann Györggyel versenyzett volna.
A KSI Kajak-Kenu Egyesület Vízitelepén állj rajthoz a 2 km-es, a 11,5 km-es vagy akár a félmaratoni távon (egyéniben és két – vagy háromfős váltóban is teljesíthető) megemlékezve így kenus legendánkról. A támogatóknak köszönhetően minden távra a nevezés INGYENES, de a résztvevői létszám KORLÁTOZOTT!
További infók és nevezés →
Csatlakozz az emlékfutás Facebook eseményéhez →
Ajándék Ötpróba-regisztráció minden nevezőnek
A versenyen a nevezés mellé mindenki egyedi Koló pólóval, a célba érkezést követően egyedi befutóéremmel gazdagodik, valamint egy ajándék Ötpróba regisztrációt is a magáénak tudhat! Az Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomásaként, már a 2 km is 1 pontot ér, de a 11,5 km-es, valamint a 21,1 km-es táv teljesítéséért is bezsebelhető a 2, illetve 4 pont!
További információk →
Segítsd a Kolonics György Alapítvány törekvéseit!
A Kolonics György Alapítvány kiemelt feladatának tekinti a fiatalok sportolási lehetőségének elősegítését, érdeklődésük felkeltését a sport és az egészséges életmód iránt, illetve támogatást nyújt motivációjuk megerősítésében és életcéljaik megfogalmazásában.
Kérjük, ha a futáson való részvétellel adózol kétszeres olimpiai bajnok kenusunk emlékéért és egyetértesz a fentiekkel, valamint szívesen hozzájárulnál a Kolonics György Alapítvány munkájához a www.bbu.hu/tamogatas oldalon az ott feltüntetett összegek egyikével, vagy egy tetszőlegesen felajánlott összeggel segítsd a Kolonics György Alapítvány törekvéseit!
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu