Kedvezményes nevezés október 16-ig a BBU Halloween Run-ra
Nevezz online legkésőbb október 26-ig a BBU Halloween RUN-ra, fizesd be nevezési díjad, és a Te rajtcsomagod is tartalmazza majd az egyedi technikai pólót!
Kedvezményes nevezés
október 16-ig
a BBU Halloween Run-ra
Nevezz online legkésőbb október 26-ig a BBU Halloween RUN-ra, fizesd be nevezési díjad, és a Te rajtcsomagod is tartalmazza majd az egyedi technikai pólót!
Sejtelmes fények, sikolyok, lidércek, hajmeresztő zene és egy kis ijesztgetés – efféle horrorisztikus izgalmakban lesz részed, ha rajthoz állsz, november 3-án, a BBU Halloween RUN-on. Egyet megígérhetünk: nem fogsz unatkozni, így egyúttal a megszokott edzésrutinodat is feldobhatod.
Maga az esemény nemcsak az extrém élmények, de a kilenc választható táv miatt is nagyon változatosnak ígérkezik. A nagyobb távok mellett ovis, sulis és családi futamok is indulnak, amelyek a föld fölött zajlanak. A 4, a 7 és a 21 km-es távon megannyi földalatti élménnyel gazdagodhatsz, és mindemellett bezsebelheted a jól megérdemelt 1 vagy 4 Ötpróba-pontodat is. Akik pedig futás helyett inkább sétálva fedeznék fel a sejtelmes pincerendszert, azt is megtehetik: a BBU Halloween Run napján túra is indul a helyszín bebarangolására.
További infók és nevezés →
Csatlakozz a Halloween Run Facebook-eseményéhez →
Egyedi grafikájú technikai póló
az október 26-ig jelentkezetteknek és befizetett nevezéssel rendelkezőknek
Nevezz a futószámokra előzetesen legkésőbb október 26-ig – kedvezményes áron október 16-ig –, hogy a földalatti élmény mellett a Te rajtcsomagod is tartalmazza az eseményre készülő egyedi technikai pólót, melyben azok a futók részesülhetnek, akik az online nevezési időszak végéig befizetik a nevezési díjat, így érvényes nevezéssel rendelkeznek.
Nevezek →
Infók az Ötpróbáról →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu