Láthatáron a Halloween Run és a Vizesgála
November 25-én a vízi sportok hazai olimpiai, világ- és Európa-bajnokai mártóznak meg a medencében. A hét bemutatkozó sportág képviselői között sok más sztársportoló mellett olyan nagy nevek bukkannak fel, mint Hosszú Katinka, Kozák Danuta, Storcz Botond, Kammerer Zoltán vagy Kásás Tamás.
Vizesgála showműsor több mint 30 bajnokkal
November 25-én a vízi sportok hazai olimpiai, világ- és Európa-bajnokai mártóznak meg a medencében, hogy egy bravúros showműsorral szórakoztassák a sportbarátokat. A hét bemutatkozó sportág képviselői között sok más sztársportoló mellett olyan nagy nevek bukkannak fel, mint Hosszú Katinka, Kozák Danuta, Storcz Botond, Kammerer Zoltán vagy Kásás Tamás.
Infók és helyfoglalás →
Nagy erőkkel készülnek a Vizesgálára a legnagyobb bajnokok
Sportágat cserélt két világklasszis sportolónk. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, dr. Kiss Gergely kipróbálta a kajakozást, a szintén három olimpiai aranyéremmel büszkélkedő Storcz Botond pedig a kajakot cserélte vízilabdára.
Elolvasom →
Még lehet a helyszínen nevezni a hétvégi BBU Halloween Runra
Idén is horrorisztikus izgalmak várnak a BBU Halloween Runon... A nagy kérdés, hogy ki a gyorsabb: te vagy a nyomodban járó kísértetek? A titokzatos kőbányai pincerendszerben megrendezett hétvégi futamra még nevezhetsz a helyszínen.
Elolvasom →
Ilyen volt a Kolonics György Emlékfutás
Ezúttal is több ezren indultak a kenulegenda emlékére rendezett futóversenyen: köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnokok. Az ország összes régiójából érkeztek kajakosok és kenusok, hogy a 10 éve elhunyt kétszeres olimpiai bajnok emléke előtt tisztelegjenek.
Elolvasom →
Büszkék vagyunk a birkózóinkra
Véget ért a Budapesten megrendezett birkózó-világbajnokság. A kötöttfogás hozta azt, amit a szakágtól reméltünk, a nők teljesítették az előzetesen kitűzött célt, a szabadfogásúaknak viszont nem sikerült annyira ez a vb.
Elolvasom →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto