Sportos év vége után aktív új év
Az év vége legjobb híreivel kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és mozgásban gazdag új évet minden sportbarátnak!
Sportos év vége után aktív új év
2018-ban ismét nem volt hiány sporteseményekből a Sportágválasztó Magazin háza táján. Épp csak lezajlott a Vizesgála, de máris gőzerővel készülünk a januári Téli Sportágválasztóra. Előtte azonban a #NekedAdom karácsonyi jótékonysági kampány keretében gondoskodtunk egy fiatal tehetség sportolási lehetőségeiről. Az év vége legjobb híreivel kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és mozgásban gazdag új évet minden sportbarátnak!
Kezdd az új évet egy téli sportfesztivállal!
Regisztrálj, és indítsd az évet egy téli sportfesztivállal! Január 19-én megrendezik az V. Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is! elnevezésű eseményt. A budapesti rendezvényen több mint 20 havas-jeges sportágat próbálhatsz ki ingyenesen.
Megnézem a videót →
Szász-Kovács Emesével ajándékozott a Nagy Sportágválasztó
A Nagy Sportágválasztó egy fiatal, tehetséges vívót lepett meg sportfelszerelésekkel a #NekedAdom karácsonyi jótékonysági kampány keretében. A 17 éves Lamos Virág Gabriellának Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó adta át az ajándékokat.
Elolvasom →
Az év vízisport-ünnepe: Vizesgála 2018
Egyedülálló vízisport-fesztivál részesei lehettek azok, akik idén is ellátogattak a Vizesgálára. A több mint 1300 amatőr úszó csobbanása után olimpiai, világ- és Európa-bajnokok versenyeztek a Duna Arénában.
Megnézem a videót →
Kozák Danuta keményebb évre számít
Az év legjobb kajakosának megválasztott, ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta a téli felkészülés közepén jár, később Dél-Afrikába utazik majd edzőtáborba. Ezúttal jövő évi terveiről beszélt a Sportágválasztó Magazinnak.
Elolvasom →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 407 6668
E-mail: info@sportagvalaszto.hu
Honlap: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: @sportagvalaszto