Megnyílt a nevezés a BBU Föld Alatti Futásra
Nevezz online, kedvezményes áron, január 28. délig a BBU Föld Alatti Futásra, fizesd be nevezési díjad, és tiéd az egyedi grafikájú póló!
Megnyílt a nevezés a BBU Föld Alatti Futásra
Nevezz online, kedvezményes áron, január 28. délig a BBU Föld Alatti Futásra, fizesd be nevezési díjad, és tiéd az egyedi grafikájú póló!
Az idei esemény különleges tematikát kap, melyet „különös vendégek” hoznak majd el, hiszen földönkívüliek lepik el Kőbánya felszín alatti terepét. Döntsd el te, hogy barátságos szándékkal érkeztek vagy valóban menekülnöd kell előlük?! Ne hagyd ki a landolást: találkozzunk a főhadiszállásukon, a kőbányai pincerendszerben!
Az év első eseménye több korosztály számára is lehetőséget biztosít egy jó télvégi futásra, hiszen a 4,7 km, a 7 km és a 21 km mellett ovis, sulis és családi futamok is megrendezésre kerülnek. A kisebb távok a föld felszín felett, a nagyobbak 2,6 km-es hosszban a pincerendszerben is zajlanak. Sőt az alagút kört, minimaratont vagy félmaratont teljesítők (egyénileg vagy két-háromfős csapatban) 1 vagy 4 Ötpróba-pontot is magukénak tudhatnak majd.
Akik inkább a „kényelmesebb tempót” választanák, az alagút túra alkalmával barangolhatják be a kőbányai pincerendszert. Természetesen ily módon is részesülnek majd a látványos effektekben és animációkban, melyeket egy túravezető kíséretében fedezhetnek fel, a labirintus többi érdekességével egyetemben.
További infók és nevezés →
Csatlakozz a verseny Facebook-eseményéhez →
Versenyidőpontok a 2019-es évre
A 2019-es esztendőben öt eseménnyel várunk! Az évet a február 23-i BBU Föld Alatti Futással kezdjük, majd nyáron a Szent László Napok keretein belül rendezzük meg a Szent László Napi Futást, november 3-án pedig újra az ijesztgetésé lesz a főszerep a BBU Halloween Run-on. Kőbányai helyszínünkkel így keretbe foglaljuk az évet, de két nagyszabású verseny is beékelődik naptárunkba. Május 12-én az Európa-nap kísérőrendezvényeként szervezzük meg a 15 év – 15 km Európai Uniós futást a Szabadság téren, míg október 23-án Kolonics György kenus legendánkra emlékezünk a Népszigeten zajló versenyen.
Tarts velünk 2019-ben is!
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu