Utolsó esély! Online előnevezés és póló a BBU Föld Alatti Futásra
Február 15. délig tudsz érvényes nevezést (nevezés + befizetés) leadni a február 23-ai eseményre az egyedi grafikájú pólóért!
Utolsó esély! Online előnevezés és póló a BBU Föld Alatti Futásra
Február 15. délig tudsz érvényes nevezést (nevezés + befizetés) leadni a február 23-ai eseményre az egyedi grafikájú pólóért!
Kevesebb, mint 10 napod maradt, hogy online előnevezéseddel bebiztosítsd részvételed a február 23-ai BBU Föld Alatti Futás bármely távjára. Érdemes sietni, hiszen a február 15. délig érvényes nevezéssel rendelkezők – akik leadják jelentkezésüket honlapunkon, illetve eddig a dátumig be is fizetik a nevezési díjat – rajtcsomagja tartalmazza majd az egyedi grafikájú pólót, távtól függően pamut (ovis, sulis, családi) vagy technikai (4.7 km, 7 km, 21 km) kivitelben. A határidő letelte után már csak a helyszíni nevezés feltételeivel és árain van lehetőség elindulni a versenyen. Élj a kínálkozó lehetőséggel, fuss Velünk és földönkívüli barátainkkal Ötpróba pontjaid gyarapításáért, ezekért az egyedi befutóérmekért, melyben minden teljesítő részesül majd vagy akár magáért az élményért!
További infók és nevezés →
Túrázz a föld alatt!
Tudtad? A kőbányai pincerendszerből kitermelt kövekből épült többek között a Lánchíd két pilonja, a Margit híd kő elemei, Budán a Citadella, a Mátyás-templom, a Halászbástya, Pesten a Magyar Tudományos Akadémia vagy a Magyar Állami Operaház épülete.
Ezen az ikonikus helyszínen rendezzük meg február 23-án a Föld Alatti Futás részeként az alagút túrát, mely nem egy teljesítménytúra, célja, hogy bemutassa a pincerendszert, megismertesse múltját és történelmét egy túravezető kíséretével. Ezáltal a sétát kedvelők is átélhetik azokat a különleges élményeket, melyeket a rendezvényre kiépített effektek és animációk nyújtanak. Ereklyeként pedig egy kitűzőt is hazavihetnek a résztvevők, mely emlékeztet majd erre az élményre még évek múltán is.
További infók és nevezés →
Csatlakozz a verseny Facebook-eseményéhez →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu