EARLY BIRD árakkal indul a nevezés a BBU Halloween Run-ra
Nevezz és fizesd is be a forradalmian alacsony árat március 17-ig! Ne hagyd, hogy bárki szívja a véredet – a Halloween Runon sem! A vérszomjas vámpírok már edzenek, hogy utolérjenek… A föld alá ráadásul nem ér le a napfény, hogy elpusztítsa őket, így egyre inkább erőre kapnak. Te is formában vagy? Még van időd felkészülni, de a napjaid lehet, hogy már meg vannak számlálva… Csak rajtad múlik, hogy megmenekülsz-e!
EARLY BIRD árakkal indul a nevezés
a BBU Halloween Run-ra
Nevezz és fizesd is be a forradalmian alacsony árat március 17-ig!
Ne hagyd, hogy bárki szívja a véredet – a Halloween Runon sem! A vérszomjas vámpírok már edzenek, hogy utolérjenek… A föld alá ráadásul nem ér le a napfény, hogy elpusztítsa őket, így egyre inkább erőre kapnak. Te is formában vagy? Még van időd felkészülni, de a napjaid lehet, hogy már meg vannak számlálva… Csak rajtad múlik, hogy megmenekülsz-e!
További infók és nevezés →
A rekordlétszámmal lezajlott Föld Alatti Futás után újabb izgalmas, tematikus élményfutásra invitálunk. A november 3-i eseményre március 17-ig EARLY BIRD árakon van lehetőséged nevezni – eddig az időpontig szükséges befizetni is a kedvezményes összeget.
A februári eseményhez hasonlóan, a BBU Halloween Run-on is minden korosztály megfelelő távot találhat magának, hiszen indítunk ovis, sulis és családi futamot (földfelszín felett), illetve Ötpróbázóink (1 és 4 Ötpróba pontért), valamint a hosszabb távokat kedvelők is örömüket lelhetik majd a 4,3 km, a 7 km és a félmaratoni versenyszámokban, melyekből 2,3 km „fut” majd a föld alatt. Akik pedig egy kora téli, kényelmes sétát választanának, a halloween túra alkalmával barangolhatják be a kőbányai pincerendszert.
További infók és nevezés →
Csatlakozz a verseny Facebook-eseményéhez! →
Ha levelünk olvashatatlan formában jelenne meg, kattints ide
Hírlevelünkről történő leiratkozáshoz kattints ide

Impresszum
A levél küldője: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-2016-674-3-N
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Telefon: 06 1 260 0107, 06 20 563 9254
E-mail: info@bbu.hu
Honlap: www.bbu.hu
Facebook: @bbu.hu