Sportágválasztó Magazin

jan.
14

Január 14. – 3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

Hungexpo, G pavilon és a Kincsem park területén

2017. december 23. | Sportágválasztó |  914 | |

Ötpróba pontgyűjtő

BudapestFutásÖtpróba

Január 14. – 3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

Kezdődjön sportosan a 2018-as éved is! Ne hagyd otthon a családot sem, mert az 5 km-es távot a gyerekek is le tudják futni, így mindenkinek nagy élmény lehet az év első nagyobb sporteseménye. Egyben Olimpiai Ötpróba esemény is!

Szokatlan helyszín és talán nem is a legkellemesebb időpont egy (vagy az első?) félmaratonra. Na és? Van, ami eltántoríthat? „Csapj te is a lovak közé” január 14-én! Fuss többezer másik futóval együtt ott, ahol máskor a telivérek teszik oda magukat! A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál a Kincsem Park lóversenypályáján és a Hungexpo G pavilon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) területén zajlik.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy felkészülve egy félmaratoni távra, az sem gond, hiszen 10 és 5 kilométeres távot is választhatsz. Sőt, az érem ezeken a távokon is jár minden célbaérkezőnek. Vidd magaddal a gyereke(i)det is, hidd el, óriási élmény lesz együtt futni, és együtt átvenni a befutóérmet.

Távok és rajtok

10.00 óra – Zúzmara Félmaraton (szakaszos rajt) 
13.45 óra – Zúzmara Futófesztivál 10 km és 5 km

További információ és nevezés: futanet.hu

A III. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál az Olimpiai Ötpróba első idei eseménye. A távok függvényében 4, 2, illetve 1 pont gyűjthető. További infó az olimpiaiotproba.hu oldalon.

2017. december 23.BudapestFutásÖtpróba