Sportágválasztó Magazin

márc.
24
márc.
25

Medve-kupa

Medveotthon, Veresegyház

2018. március 6. | Sportágválasztó |  926 | |

Facebook-esemény

BikejöringCanicrossDogscooterFutásKutyafogathajtásPest

Medve-kupa

Megrendezik a 9. Medve-kupát, azaz kutyafogathajtó, kutyás futó, kutyás kerékpáros és dogscooter verseny lesz március 24-25-én a veresegyházi Medveotthonban. Indulhatsz versenyzőként (március 10-ig kell nevezned!), de nézőként is érdemes kimenni, remek családi program.

Ha igazolt kutyasportos versenyző vagy, akkor minden bizonnyal tudsz a Medve-kupáról, de ha most indulnál először például a kutyás futásban (canicross), esetleg a gyereked szeretné kipróbálni, akkor ott a helyetek. Gyerekeknek ráadásul ingyenes is a párszáz méteres futam.

Már csak azért is remek családi program, mert a Medveotthon területén zajlik, a gyerekek minden bizonnyal szívesen mennek. Különösen, hogy sok kutyát is láthatnak, nemcsak a versenyek miatt, hanem mert tenyészszemle is lesz. De a versenyprogram is nagyon látványos, mindkét napon minden versenyző rajthoz áll.

9.30-tól indulnak a versenyek, a kutyafogathajtók kezdenek – ez havon szánt jelentene, a Medve-kupán természetesen edzőkocsik lesznek –, majd jönnek a bikejöringesek (kerékpár) és a dogscooteresek (roller), 13 óráig. 14 órától pedig a különböző canicross (kutyás futás) kategóriák, 15.30-ig (vasárnap 15 óráig).

További információ a szervező Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja weboldalán.

2018. március 6.BikejöringCanicrossDogscooterFutásKutyafogathajtásPest