Sportágválasztó Magazin

jún.
8
jún.
9

Tatai Nagy Sportágválasztó

Tata

2018. május 30. | Sportágválasztó |  1040 | |

Ajánljuk

SportágválasztóTata

Tatai Nagy Sportágválasztó

A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenkit szeretettel várnak a rendezvénynek helyet adó edzőtáborban, ahol a jól ismert sportágak mellett különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak az érdeklődők. Az eseményen több mint 25 sportág mutatkozik be.

Idén is megrendezik Tatán a Nagy Sportágválasztót, melynek első, pénteki napjának délelőttjére a pedagógusok kíséretében érkező óvodai és iskolai csoportokat várják a szervezők, 14 órától azonban már mindenki számára nyitott lesz a helyszín, míg a szombati nap teljes egészében a nagyközönségé és a családoké.

Tatai Nagy Sportágválasztó

  • Helyszín: Tatai Olimpiai Központ (Tata, Baji u. 21.)
  • Időpont: 2018. június 8–9. (péntek, szombat), 9.00–16.00

A Nagy Sportágválasztó célja egyrészt segítséget nyújtani azok számára, akik mozogni vágynak, de még nem találták meg az „igazit", vagyis az adottságaikhoz és igényeikhez illő sportágat, amely valóban rendszeres mozgásra ösztönözné őket. A másik cél a kevésbé ismert sportágak népszerűsítése – különösen, hogy ezek között olyanok is szép számmal akadnak, amelyekben világszinten nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetnek a magyarok.

Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével.

A belépés a sportágválasztóra ingyenes.

2018. május 30.SportágválasztóTata