Sportágválasztó Magazin

Érkezik az Aranygép!

Fedélzetén az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázóinkkal

2018. február 24. | Sportágválasztó |  702 | |

HírekGyorskorcsolyaOlimpiaShort track

Érkezik az Aranygép!

Vasárnap érkezik az első téli Aranygép! Szeretettel várnak mindenkit a fogadási ünnepségre, a rövidpályás gyorskorcsolyázók otthonába, a Gyakorló Jégcsarnokba, ahol előreláthatólag 13 órakor kezdődik téli olimpiai bajnokaink köszöntése.

Még mindig nehéz elhinni... de vasárnap a saját szemetekkel is meggyőződhettek róla, hiszen érkezik az első téli Aranygép. A nyári olimpiák során alakult ki, hogy Aranygépnek nevezzük a repülőgépet, amivel olimpiai bajnokaink hazatérnek. Most először folytatódik ez a szép hagyomány télen is, hiszen Magyarország megszerezte első aranyérmét a téli olimpiák történetében!

Ahogy bizonyára mindenki tudja már, a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor (tartalék: Oláh Bence) összeállítású rövidpályás gyorskorcsolyázó váltó aranyérmet nyert a phjongcshangi téli olimpián!

A csapat vasárnap (február 25-én) tér haza, szeretettel várnak mindenkit a fogadási ünnepségre, a Gyakorló Jégcsarnokba, ahol a hétvégén a rövidpályás gyorskorcsolyázók Utánpótlás Magyar Bajnoksága is zajlik! A versenyt követően, az Aranygép érkezésének tényleges időpontjától függően 12 és 15 óra között kerül sor a nagyjából egyórás ünnepségre.

Olimpiai bajnokaink fogadása

  • Helyszín: Gyakorló Jégcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei út 3–5.)
  • Időpont: 2018. február 25., előreláthatólag 13 óra (az Arangép érkezésétől függően 12 és 15 óra között)

Fotó: Derencsényi István / MOKSZ

2018. február 24.HírekGyorskorcsolyaOlimpiaShort track

Kapcsolódó