Budapesti Nagy Sportágválasztó – regisztráció

Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI. 2019. május 24–25. (péntek-szombat) 9–17 óra között, a Merkapt Sportközpontban. A rendezvényre a belépés INGYENES! Csak egy gyors regisztrációt kérünk.

Több mint 100 sportág, 20 000 látogató, olimpiai, világ és Európa bajnokok! Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amely május 24–25-én (péntek-szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban. (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a).

Egyéni látogatók regisztrációja

Intézményi látogatók regisztrációja

A sportági helyszíneken érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele is lehet kóstolni. A rendezvényen lehetőség nyílik a találkozásra, sőt együtt sportolásra a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

A rendezvény szervezői szeretnék, ha a Nagy Sportágválasztón az óvodástól a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálná a hozzá leginkább illő sportágat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni!

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!